Football Talk

Νίκη για τη Λαμία εντός έδρας; Σίγουρα την «υπέγραψε» ο σέντερ φορ της! (video)

Νίκη για τη Λαμία εντός έδρας; Σίγουρα την «υπέγραψε» ο σέντερ φορ της! (video)
Η Λαμία έχει «χτίσει» μία ιδιαίτερη παράδοση στην έδρα της και μάλλον την... χρωστάει στους κεντρικούς της επιθετικούς.

Η Λαμία παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο στο «Αθανάσιος Διάκος» στην αρχή της σεζόν 2023-2024. Η ομάδα της Φθιώτιδας, έχει δώσει τρία παιχνίδια στην έδρα της και έχει καταφέρει να πάρει δύο νίκες και να φέρει μια ισοπαλία.

Πέρσι σε όλη τη σεζόν, είχε τέσσερις νίκες στο σπίτι της, οπότε μόνο και μόνο που έχει φτάσει στα... μισά, μέσα σε τρία παιχνίδια, καταλαβαίνουμε ότι δείχνει σημάδια βελτίωσης. Πρέπει όμως η Λαμία να πει ένα «ευχαριστώ» στους επιθετικούς της, για τις νίκες της.

Από τις έξι νίκες που έχει πάρει συνολικά στη Super League 1 στο γήπεδο της από πέρσι, σε όλα τα ματς έχουν σκοράρει οι βασικοί της φορ. Φέτος, η Λαμία, έχει επικρατήσει με 1-0 του Άρη και με 1-0 του Παναιτωλικού. «Χρυσός» σκόρερ και στις δύο αναμετρήσεις, ήταν ο Καρλίτος.

Πέρσι στον ρόλο του Ισπανού, ήταν κυρίως ο Νίκος Βέργος, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στον Ατρόμητο. Η αρχή όμως, είχε γίνει από έναν Γκανέζο. Ο λόγος για τον Ρίτσμοντ Μποάκι, ο οποίος είχε σκοράρει πριν από έναν χρόνο ακριβώς (01 Οκτωβρίου) για το 1-0 επί του Λεβαδειακού.

μποακιε_1.jpg

Έκτοτε τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον ανέλαβε ο Νίκος Βέργος. Στο πρώτο ματς είχε... ίδιο έργο με τον Σλίβκα. Η Λαμία είχε υποδεχθεί τον Άρη και είχε παραταχθεί με δύο επιθετικούς. Με γκολ του Σλίβκα στο 15' και του Βέργου στο 26' (γκολ ο Μπράμπετς για τον Άρη) οι γηπεδούχοι είχαν πάρει τη νίκη με 2-1.

Στις επόμενες δύο νίκες της ομάδας, ο Βέργος ήταν στον πίνακα των σκόρερ. Από το 2-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο 1-0 με τον Ατρόμητο.

 Παναγιώτης Ραμαντάνης

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0