Football Talk

Λαμία - Παναιτωλικός 1-0: Δεύτερο τρίποντο και πάλι με την... υπογραφή Καρλίτος

Λαμία - Παναιτωλικός 1-0: Δεύτερο τρίποντο και πάλι με την... υπογραφή Καρλίτος
Η Λαμία υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό για την έβδομη αγωνιστική της Super League 1 και κατάφερε να επικρατήσει με 1-0, χάρις σε γκολ του Καρλίτος.
Δεύτερο τρίποντο για τη Λαμία στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Φθιώτιδας, υποδέχθηκε στο «Αθανάσιος Διάκος» τον Παναιτωλικό για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος και όπως με τον Άρη, έτσι και σήμερα πήρε το τρίποντο χάρις σε γκολ του Καρλίτος.

Το πρώτο ημίχρονο

Οι δύο ομάδες είχαν ξεκινήσει σε χαλαρό τέμπο το ματς. Ωστόσο η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα, ήταν αρκετή για να μας δώσει το τελικό σκορ. Ο Λονγκό έκανε μία σέντρα από τα δεξιά. Ο Καρλίτος πετάχτηκε μπροστά από τον Μαλή, πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0 στο 7', ένα σκορ που έμελλε να μην αλλάξει μέχρι το τέλος.

Ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να βγάλει αντίδραση στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν έβαλε σε μπελάδες τον Κοσέλεφ.

Το δεύτερο ημίχρονο

Στην επανάληψη, η ομάδα του Αγρινίου έβγαλε ένα πιο επιθετικό πρόσωπο. Έδειχνε ότι ήθελε να πάρει τουλάχιστον τον ένα βαθμό στη Λαμία. Μπορεί να είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της η ομάδα του Σούρερ, ωστόσο από τις εφτά προσπάθειες για γκολ που δημιούργησε, μόνο η μία είχε πορεία προς την εστία.

5985276.jpg

Η Λαμία μπόρεσε να διαχειριστεί το υπέρ της προβάδισμα και έφτασε τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0