Football Talk

Γκατούζο για Μαρσέιγ: «Πρέπει να διορθωθούμε, είναι ανησυχητικά τα δέκα γκολ σε τρία παιχνίδια»

Γκατούζο για Μαρσέιγ: «Πρέπει να διορθωθούμε, είναι ανησυχητικά τα δέκα γκολ σε τρία παιχνίδια»

Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε για τους προβληματισμούς που έχουν προκύψει μετά τις πολύ κακές εμφανίσεις της Μαρσέιγ στις πρόσφατες αγωνιστικές του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο Γκατούζο διαδέχθηκε τον Μαρθελίνο, ωστόσο η αποστολή του στη Μαρσέιγ θα είναι εξαιρετικά δύσκολη μιάς και η ομάδα σε αρκετά «κακό φεγγάρι».

Η πρεμιέρα του ήταν κάθε άλλο παρά ιδανική μιάς και η ομάδα ηττήθηκε από τη Μονακό, με τον Ιταλό τεχνικό να δηλώνει:

«Μου άρεσε η προσωπικότητα των παικτών. Υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα και που μας χαντάκωσαν.

Σε τεχνικό επίπεδο μάς έλειψαν πολλά. Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά μου άρεσε η ψυχή που έδειξαν και ο τρόπος που προσπαθούσαν μέχρι το τέλος να μην χάσουν.

Δεν υπήρχε επίσης, ισορροπία ανάμεσα σε επίθεση κι άμυνα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως αμυντικά πρέπει να βελτιωθούμε, γιατί δεχθήκαμε τρία γκολ που μπορούσαν να αποφευχθούν.

Δεχθήκαμε δέκα γκολ σε τρία παιχνίδια, είναι ανησυχητικό νούμερο και πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν είναι εύκολο να το διορθώσεις αυτό, δεν είναι μόνο πρόβλημα της άμυνας, είναι συλλογικό. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να σταματήσουμε να κάνουμε κακό στον εαυτό μας». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0