Football Talk

Μίλαν - Λάτσιο 2-0: Το σερί συνεχίζεται με «μαέστρο» Λεάο (video)

Μίλαν - Λάτσιο 2-0: Το σερί συνεχίζεται με «μαέστρο» Λεάο (video)
Η Μίλαν υποδέχθηκε τη Λάτσιο για την έβδομη αγωνιστική της Serie A και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0
Τι και αν ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι. Μπορεί Μίλαν και Λάτσιο να είχαν εξίσου καλές στιγμές για να βάλουν κάποιο γκολ, ωστόσο οι «ροσονέρι» κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο με 2-0. Ο Κρίστιαν Πούλισικ είχε ανοίξει το σκορ στη μία ώρα παιχνιδιού. Το τελικό 2-0 πέτυχε ο Οκαφόρ στο 88'.
Το πρώτο ημίχρονο

Οι δύο ομάδες δεν είχαν μπει καλά στον αγωνιστικό χώρο, μιας και είχαν γίνει πολλές λάθος πάσες. Στα μισά του πρώτου μέρους, είδαμε τις πρώτες καλές φάσεις, ωστόσο καμία ομάδα δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η μεγαλύτερη φάση έγινε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τον Προβεντέλ να λέει «όχι» σε προσπάθεια του Ζιρού.

Το δεύτερο ημίχρονο

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Μίλαν μπήκε αρκετά πιο δυνατά. Αυτός είναι και ο λόγος που στο 60' κατάφερε να βρει το πολυπόθητο γκολ. Μετά από πάσα του Λεάο , ο Κρίστιαν Πούλισικ, κατάφερε να βάλει ένα εξαιρετικό αριστερό σουτ και να ανοίξει το σκορ.
Τι και αν προσπάθησε να βρει ένα γκολ ισοφάρισης η Λάτσιο; Η Μίλαν είναι αυτή που ευτύχησε να πετύχει ένα ακόμα γκολ. Ο Λεάο έκανε μία «μαγική» κούρσα και έβγαλε μία πάσα πάρε-βάλε στον Οκαφόρ, για το τελικό 2-0.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0