Football Talk

AEK: «Μείνετε μακριά από το γήπεδο του ΟΦΗ, δεν μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε εισιτήρια»

tags :
AEK: «Μείνετε μακριά από το γήπεδο του ΟΦΗ, δεν μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε εισιτήρια»

Η ΑΕΚ προσπάθησε αλλά ανεπιτυχώς να πάρει μερικά εισιτήρια για τους φίλους της ομάδας, που θα ήθελα να την δουν να αγωνίζεται την Δευτέρα (02/10) απέναντι στον ΟΦΗ.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει εισιτήρια ως φιλοξενούμενη στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης από τον ΟΦΗ.

Η «Ένωση» ζήτησε από τον κόσμο να μην πλησιάσει το γήπεδο καθώς δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η είσοδος σε αυτό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Φίλοι της ΑΕΚ

Σας ενημερώνουμε πως στο πλαίσιο των προβλεπόμενων διαδικασιών για τα ζητήματα ασφαλείας του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε από την ΠΑΕ ΟΦΗ να της δοθούν εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της και να κρατηθεί κερκίδα γι΄αυτούς.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ενημέρωσε ότι δεν θα διαθέσει εισιτήρια ή ξεχωριστή θύρα – κερκίδα για φιλάθλους της ΑΕΚ, πέρα των προβλεπόμενων προσκλήσεων επειδή έχει διαθέσει εισιτήρια διαρκείας σε όλες τις θύρες του γηπέδου κι επιπλέον επειδή η θύρα 6 θα μείνει κενή για λόγους ασφαλείας.

Αντίστοιχα αρνητική ήταν και η εισήγηση της αστυνομίας.

Μετά και την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για απαγόρευση οργανωμένης ή μεμονωμένης μετακίνησης φιλοξενούμενων φιλάθλων για το συγκεκριμένο ματς, σας ζητάμε την μέρα του αγώνα να μείνετε μακριά από το γήπεδο. Να μην επιχειρήσει κανείς να προσεγγίσει στην περιοχή που βρίσκεται αυτό, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να βρει εισιτήριο και η παρουσία εκεί μόνο κινδύνους εγκυμονεί.

Κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν οι φίλαθλοι μας να βρεθούν στο γήπεδο, αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο. Ως εκ τούτου πρέπει να προστατέψουμε την ΑΕΚ με κάθε τρόπο και να σεβαστούμε τις σχετικές αποφάσεις».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0