Football Talk

Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ 1-3: Μεγάλο «διπλό» και στην κορυφή η Μπορούσια! (video)

Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ 1-3: Μεγάλο «διπλό» και στην κορυφή η Μπορούσια! (video)

Σπουδαίο «διπλό» πανηγύρισε η Μπορούσια Ντόρτμουντ επί της Χόφενχαϊμ, παίζοντας και με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο 20άλεπτο. Τρεις διαφορετικοί σκόρερ, 3-1 το τελικό αποτέλεσμα, 3η συνεχόμενη νίκη στην Bundesliga και αναρρίχηση στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μπορούσια Ντόρτμουντ στην έδρα της Χόφενχαϊμ, με τους Βεστφαλούς να επικρατούν με 3-1, να κερδίζουν στο «σπίτι» της αντιπάλου τους για 3η διαδοχική σεζόν και να καταγράφουν ισάριθμες συνεχόμενες νίκες σε επίπεδο Bundesliga.

Ο Φίλκρουγκ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό, με τον Κράμαριτς να ισοφαρίζει στο 25’ από το σημείο του πέναλτι, έπειτα από μαρκάρισμα του Ματς Χούμελς.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι είχαν και πάλι απάντηση, σε κομβικό σημείο για την αναμέτρηση, με τον Μάρκο Ρόις να κάνει το 2-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, σκοράροντας για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, μετά και τη νίκη επί της Βόλφσμπουργκ.

Ακολούθησε πίεση από πλευράς γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μπενσεμπαίνι άφησε την Ντόρτμουντ με 10 ποδοσφαιριστές, αλλά αυτή άντεξε. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Ράινερσον στο 95’ και κάπως έτσι, η Μπορούσια ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας ένα ματς περισσότερο από Μπάγερν Μονάχου, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Στουτγκάρδη, αλλά και έναν βαθμό (δύο από την τελευταία) περισσότερο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0