Football Talk

Τα παπούτσια που έκριναν τους τελικούς του FA Cup με τον Τσιμίκα να έχει τον δικό του ρόλο!

Τα παπούτσια που έκριναν τους τελικούς του FA Cup με τον Τσιμίκα να έχει τον δικό του ρόλο!

Ο επίσημος λογαριασμός του Κυπέλλου Αγγλίας, παρουσιάσε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια με τα οποία έχουν επιτευχθεί τα νικητήρια γκολ από το 2004 και ύστερα, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου του Κώστα Τσιμίκα.

Κανένας φίλαθλος της Λίβερπουλ δεν έχει ξεχάσει το εύστοχο πέναλτι του «Greek Scouser», Κώστα Τσιμίκα, στον τελικό του FA Cup το 2022 κόντρα στην Τσέλσι.

Ο επίσημος λογαριασμός του Κυπέλλου Αγγλίας, σε μία πρωτότυπη δημοσίευσή του, συμπεριέλαβε το παπούτσι του Έλληνα παίκτη των «reds» ανάμεσα σε εκείνα με τα οποία έχουν σκοράρει όσοι έκριναν το αποτέλεσμα του τελικού.

Το πρώτο είναι αυτό του 19χρονου τότε παίκτη των «κόκκινων διαβόλων» Κριστιάνο Ρονάλντο, στο 3-0 επί της Μίλγουολ το 2004. Περισσότερες φορές υπάρχει εκείνο του θρύλου της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά αλλά και του άλλοτε μέσου της Μάντσεστερ Σίτι, Γιαγιά Τουρέ.

Το τελευταίο αντιπροσωπεύει το απίστευτο γκολ του Ιλκάι Γκουντογκάν απέναντι στη Γιουνάιτεντ το 2023, το οποίο γράφτηκε στην ιστορία ως το γρηγορότερο γκολ που έχει σημειωθεί ποτέ σε τελικό FA Cup (13 δευτερόλεπτα!).

www.bnsports.gr

   

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0