Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Χάσαμε το μυαλό μας, αλλά τα καταφέραμε»

Γιοβάνοβιτς: «Χάσαμε το μυαλό μας, αλλά τα καταφέραμε»

Με την νίκη από την Τρίπολη θα επιστρέψει ο Παναθηναϊκός, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, όπως φανέρωσε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Ικανοποιημένος έμεινε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, από την εμφάνιση που σημείωσε ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη κόντρα στον αέρα. Μάλιστα, ο Σέρβος τεχνικός επεσήμανε πως γνώριζε ότι η ομάδα είχε να κερδίσει πολλά χρόνια στην Αρκαδία και ανέφερε πως οι παίκτες του δεν το σκεφτόντουσαν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Κάναμε καλό παιχνίδι κόντρα σε μία καλή ομάδα. Είχαμε όλες τις προϋποθέσεις να γίνει ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, είχαμε και τον κόσμο μας που μας βοήθησε πολύ.

Ο Αστέρας είναι πάντα μία υπολογίσιμη ομάδα. Αρκετά χρόνια δεν είχαμε κερδίσει εδώ, αν και δεν το σκεφτόμαστε, χαίρομαι που κερδίσαμε και με τον τρόπο που παίξαμε.

Μου άρεσε η διάθεση τον παικτών μας, αν και κάναμε ροτέισον. Παίξαμε με καλό ρυθμό, δεν ήταν εύκολο να βρούμε φάσεις κόντρα σε μία κλειστή άμυνα. Στο 60' μέχρι το 70' χάσαμε λίγο το μυαλό μας και τον έλεγχο στα χαφ και με αβίαστα λάθη μπορούσαν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα, όμως τελικά τα καταφέραμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0