Football Talk

Ο Σπόραρ αστόχησε ξανά και ο Παπαδόπουλος απέκρουσε πέναλτι, τέσσερα χρόνια μετά! (video)

Ο Σπόραρ αστόχησε ξανά και ο Παπαδόπουλος απέκρουσε πέναλτι, τέσσερα χρόνια μετά! (video)

Ο Σπόραρ δεν νίκησε τον Παπαδόπουλο στο ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (28/9), αστοχώντας για μόλις δεύτερη φορά από το σημείο του πέναλτι στη διάρκεια της πορείας του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αντράζ Σπόραρ αστόχησε από την άσπρη βούλα στο 45+1’ και παρά το ότι η μπάλα ήρθε στα πόδια του μετά την επέμβαση του Παπαδόπουλου, ο Έλληνας γκολκίπερ πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή διπλή απόκρουση κρατώντας στο σκορ στο 1-2.

Αυτό επί του Αστέρα Τρίπολης (28/9) πρόκειται για το 9ο χαμένο πέναλτι του 29χρονου κατά τη διάρκεια της καριέρας του και μόλις το 2ο από τότε που ξεκίνησε να αγωνίζεται στην Ελλάδα με τη φανέλα των «πρασίνων».

Το προηγούμενο ήταν αυτό κόντρα στον Βόλο, τον Απρίλιο του 2023 μέσα στο Πανθεσσαλικό, σε ένα ματς που δεν είχε αναδείξει νικητή έχοντας ολοκληρωθεί με «λευκή ισοπαλία» (0-0).

Όσον αφορά τον γκολκίπερ των Αρκάδων, η τελευταία φορά που είχε αποκρούσει πέναλτι ήταν συμπωματικά πάλι σε αναμέτρηση κόντρα στο ΠΑΟ, τον Φεβρουάριο του 2020.

Ο ίδιος είχε πει το «όχι» στον Φεντερίκο Μακέντα που σούταρε από τα 11 μέτρα. Ο 32χρονος δεν νίκησε τότε τον Παπαδόπουλο, λίγα λεπτά αργότερα όμως θα έβρισκε δίχτυα για το 0-1. 

Βασιλική Μπαρτζιώτη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0