Football Talk

Παναθηναϊκός: Το γρηγορότερο εκτός έδρας γκολ στις 748 ημέρες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς! (video)

Παναθηναϊκός: Το γρηγορότερο εκτός έδρας γκολ στις 748 ημέρες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς! (video)

Ο Αράο σκοράρει για το 1-0 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο 5ο λεπτό, σημειώνοντας το γρηγορότερο γκολ των «πρασίνων» στην διάρκεια της εποχής Γιοβάνοβιτς.    

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο σκορ επί του Αστέρα Τρίπολης με γκολ- αστραπή του Αράο στο 5ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος βρήκε μάλιστα δίχτυα για πρώτη φορά με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Το συγκεκριμένο δεν είναι ωστόσο, το γρηγορότερο στην καριέρα του εν γένει, καθώς όταν ακόμα αγωνιζόταν για τη Φλαμένγκο είχε σκοράρει στο 2’ απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο (2-1)!

Ο 31χρονος μέσος έκανε το 0-1 στο «Θ. Κολοκοτρώνης» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης  (28/9) χαρίζοντας στους «πράσινους» το γρηγορότερο γκολ που έχουν σημειώσει υπό τις οδηγίες του κόουτς Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Έως τώρα, ταχύτερο παρμένε εκείνο επί του ΠΑΟΚ στις 6 Φεβρουαρίου του 2022, με τον Σεμπαστιάν Παλάσιος να θέτει την ομάδα του σε θέση... οδηγού μόλις στο 6ο λεπτό.

Ο Αργεντίνος παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν αυτός ο οποίος έχει σκοράρει και το τρίτο γρηγορότερο γκολ από την ημέρα που ο 61χρονος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου των «πρασίνων».

Στις 11 Μαΐου, ο Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του είχαν επικρατήσει με 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού με το 0-1 να γίνεται στο 10ο λεπτό.

Η τελευταία φορά που ο Σέρβος προπονητής είχε δει ομάδα του να προηγείται τόσο νωρίς ήταν όταν ακόμα βρισκόταν στην άκρη του πάγκου της Αλ Νασρ ΣΚ του Ντουμπάι, σε μία νίκη με 2-1 επί της Αλ Ιτιχάντ το 2016.

Το γκολ του Αράο είναι επίσης το γρηγορότερο που έχει πετύχει ο ΠΑΟ στη Τρίπολη, με το αμέσως προηγούμενο να είναι εκείνο του Σισοκό το 2012/13 (2/2,2-2), ο οποίος είχε βάλει πολύ νωρίς το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ (6ο λεπτό) . Στο 2ο ημίχρονο είχε μάλιστα διπλασιάσει τα τέρματά του, κάνοντας το 1-2 για τους «πράσινους».



Βασιλική Μπαρτζιώτη

www.bnsports.gr

  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0