Football Talk

«Απόρθητη» η έδρα του Πανσερραϊκού και μόνο η ΑΕΚ του… ξέφυγε (video)

«Απόρθητη» η έδρα του Πανσερραϊκού και μόνο η ΑΕΚ του… ξέφυγε (video)

Ο Πανσερραϊκός έχει μετατρέψει το Δημοτικό Στάδιο Σερρών σε «φρούριο» και κανείς δεν φεύγει από εκεί με τη νίκη. Εκτός αν είναι η… ΑΕΚ!

Σχετικά Άρθρα

Δράμα, γκολ και… θέαμα. Μερικά από τα προσόντα που έχει προσφέρει έως τώρα ο Πανσερραϊκός στη Stoiximan Super League, με το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία να τα αναδεικνύει όλα αυτά και στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα (3-2, 28/09).

Και πώς να χάσουν, άλλωστε, οι Σερραίοι στο «σπίτι» τους, αφού το έχουν μετατρέψει σε ένα πραγματικό… φρούριο. Στα τελευταία 16 παιχνίδια εκεί, οι γηπεδούχοι έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν 14 φορές τη νίκη, μετράνε μόλις μία ισοπαλία και… μόνο μία ήττα.

Αυτό το σερί άρχισε με την ομάδα ακόμα στη Super League 2 και συνεχίστηκε και στην 1η κατηγορία απέναντι σε Λαμία και Πανσερραϊκό. Η μοναδική απώλεια στη βαθμολογία είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’ την περασμένη χρονιά, όπου τότε προπονητής του ήταν ο… Πάμπλο Γκαρσία!

Από εκεί και πέρα, υπάρχει μόνο μία ομάδα που έχει καταφέρει και έχει φύγει από εκεί με το «διπλό» και αυτή είναι η… ΑΕΚ. Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα αντιμετώπισαν τους Σερραίους στο Δημοτικό Στάδιο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και επικράτησαν με 3-1.

Ο Πέτρος Μάνταλος είχε σκοράρει δις για την «Ένωση», ενώ το άλλο γκολ το είχε πετύχει ο Θεοδόσης Μαχαίρας. Παράλληλα, το μοναδικό τέρμα των Σερραίων το σημείωσε ο Ανδρέας Κατσαντώνης, ο οποίος αποχώρησε εν τέλει από τον σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Πανσερραϊκός σε δύο κρίσιμα ματς απέναντι σε Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα αποδείχθηκε αντάξιος των… προσδοκιών και πήρε δύο «τρίποντα» που μπορεί να αποδειχθούν σημαντικά στο τέλος της χρονιάς στη «μάχη» της παραμονής.

Ο αγώνας με την ΑΕΚ… φέτος έρχεται στα μέσα του Δεκεμβρίου (18/12), ενώ ενδιάμεσα, μεσολαβούν επισκέψεις στις Σέρρες του Άρη (21/10), του ΟΦΗ (06/11) του ΠΑΟΚ (26/11) και του Ολυμπιακού (10/12). Συνεπώς, οι πιθανότητες να διατηρήσει το αήττητό του σερί έως τότε δεν είναι με το μέρος του…

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0