Football Talk

Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2: Τρομερά τα «λιοντάρια» και ελέω… Άλεξιτς ήρθε ξανά το τρίποντο

Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2: Τρομερά τα «λιοντάρια» και ελέω… Άλεξιτς ήρθε ξανά το τρίποντο

Ματς «γεμάτο» δράμα ξανά για τον Πανσερραϊκό, όμως το «τρίποντο» ήρθε εκ νέου για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε δύο φορές, αλλά πιάστηκε στον… ύπνο στο 90ο λεπτό και ο Κόστα Άλεξιτς σκόραρε έπειτα από μία υπέροχη κομπίνα (3-2).

Σχετικά Άρθρα

Ο Πανσερραϊκός του Πάμπλο Γκαρσία είναι… must-watch στη φετινή Stoiximan Super League και αυτό αποδεικνύεται και από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 6η αγωνιστική.

Φοβερό παιχνίδι, πολλές εναλλαγές συναισθημάτων και οι Σερραίοι πανηγύρισαν ξανά «τρίποντο» στην έδρα τους (3-2). Ασυγχώρητο λάθος του Μπόρις Κλέιμαν στο 2ο γκολ, πήγε να εξελιχθεί σε… μοιραίος ο Κώστας Πηλέας που αστόχησε με πέναλτι με το σκορ ισόπαλο, αλλά μία υπέροχα εκτελεσμένη κομπίνα εξασφάλισε τη νίκη στους γηπεδούχους.

1ο ημίχρονο

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ξεκίνησε δυνατά το ματς, πίεζε ψηλά, ανάγκαζε τον ΠΑΣ να κάνει εύκολα λάθη και από ένα τέτοιο του Ζήση Καραχάλιου, ο Ζήσης Χατζηστραβός κέρδισε πέναλτι. Ο Κώστας Πηλέας ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε, δίνοντας το προβάδισμα στους Σερραίους στο 9ο λεπτό.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν άμεση «απάντηση» με την κεφαλιά του Επαμεινώνδα Παντελάκη, έπειτα από το φάουλ του Μάριου Τσαούση (11’). Τα «λιοντάρια» δεν… πτοήθηκαν, έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ με τον Χατζηστραβό στο 17’ και τον Κόστα Άλεξιτς στο 25’ και αυτό εν τέλει ήρθε στο 32’.

Ο Πασχάλης Στάικος επιχείρησε ένα μακρινό σουτ από τα 30 περίπου μέτρα, ο Μπόρις Κλέιμαν δεν υπολόγισε… καθόλου καλά την πορεία της φάσης και απλά της… επέτρεψε να μπει στα δίκτυα για το 2-1 του Πανσερραϊκού.

2ο ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος, όπως ήταν λογικό, ο ρυθμός έπεσε, με τον Άντριαν Χόβαν να σταματάει με εντυπωσιακό τρόπο τη σέντρα σουτ του Κέβιν Ροσέρο στο 58’, όμως δεν είχε αντίδραση και στο σουτ του Μάριου Τσαούση στο 62ο λεπτό (2-2).

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 70ο λεπτό, με τον Κώστα Πηλέα να αστοχεί και να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ, αλλά ο Πανσερραϊκός χαμογέλασε στο… τέλος. Ο Σταύρος Πεταυράκης εκτέλεσε με μία κάθετη πάσα ένα φάουλ στο 90’, έπιασε στον… ύπνο την άμυνα του ΠΑΣ και ο Άλεξιτς πλάσαρε για το τελικό σκορ (3-2).

Ο Καραχάλιος αποβλήθηκε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με απευθείας κόκκινη κάρτα, για τράβηγμα στον Σέρβο επιθετικό.

MVP

Ο Κόστα Άλεξιτς, ο οποίος κατάφερε να επανέλθει από την χαμένη του ευκαιρία νωρίς στο ματς και όταν η μπάλα «έκαιγε», την… έστειλε στα δίκτυα.

Η φάση του αγώνα

Το… απίστευτο λάθος του Μπόρις Κλέιμαν, το οποίο έβαλε σε θέση οδηγού τον Πανσερραϊκό στο 32ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός (Π. Γκαρσία): Χόβαν, Πεταυράκης, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Ουεντραόγκο, Πηλέας (71’ Μασκανάκης), Χατζηστραβός (54’ Μορέιρα), Μούργος (71’ Σοφιανός), Άλεξιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Α. Στάικος): Κλέιμαν, Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Σόρια, Τζίνο, Καραχάλιος, Τζίμας (55’ Ροσέρο), Γκάρο (66’ Λόλης), Παμλίδης, Κόντε.

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0