Football Talk

Κακή εβδομάδα για να λέγεσαι… Μπόρις Κλέιμαν! (video)

Κακή εβδομάδα για να λέγεσαι… Μπόρις Κλέιμαν! (video)

Δύο μεγάλα λάθη σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Και το τελευταίο, απέναντι στον Πανσερραϊκό, να φαντάζει ακόμη μεγαλύτερο από αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πώς τα… κατάφερε ο Μπόρις Κλέιμαν;

Πριν από τέσσερις ημέρες, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να λογίζεται δικαίως ως το απόλυτο φαβορί για να πάρει το «διπλό». Ουδείς μπορεί να διαφωνήσει σε αυτό, είναι πράγματι προφανές.

Το τελικό 3-1 προέκυψε όσο εύκολα αναδεικνύει το τελικό αποτέλεσμα, αλλά η στιγμή που θα μείνει… αναλλοίωτη στη μνήμη όλων, είναι το λάθος που κάνει ο Μπόρις Κλέιμαν για το προβάδισμα των φιλοξενούμενων.

Έχει την μπάλα στα χέρια του, πάει να κάνει βολέ, ο Μπράντον Τόμας του βάζει την κόντρα και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας επωφελείται για να κάνει το 1-0 στο 4ο λεπτό.

Τέσσερις ημέρες μετά, ο Ισραηλινός γκολκίπερ… μάλλον κάνει ένα λάθος μεγαλύτερο του προηγούμενου, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται. Ο Στάικος σουτάρει εκτός περιοχής στο 32ο λεπτό, η μπάλα δεν έχει δύναμη και ο Κλέιμαν δείχνει να ελέγχει πλήρως τη φάση.

Είναι τόσο άνετος που θα μπορούσε ακόμη και να μπλοκάρει. Και όμως, κάνει ξανά λάθος. «Κολλάει» το μυαλό του, αφήνει την μπάλα και το 2-1 για τον Πανσερραϊκό είναι γεγονός. Είναι πράγματι κακή εβδομάδα για να λέγεσαι… Μπόρις Κλέιμαν!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0