Football Talk

Λείπει ο Μέσι, πέφτουν στα… τάρταρα τα ποσοστά νίκης της Ίντερ Μαϊάμι!

Λείπει ο Μέσι, πέφτουν στα… τάρταρα τα ποσοστά νίκης της Ίντερ Μαϊάμι!

Θεωρητικά θα μπορούσε να του πιστωθεί και δεύτερη διοργάνωση στην οποία συμμετείχε και την οποία δεν κατέκτησε. Αλλά δεν έπαιξε. Και η Ίντερ Μαϊάμι έχασε τρόπαιο. Ο Λιονέλ Μέσι παραμένει απών και η νέα του ομάδα φανερώνει ξανά τα σημάδια αδυναμίας που είχε και πριν από την έλευση του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Ο Λίο παρακολούθησε από τα επίσημα του γηπέδου της Inter Miami – αφού πρώτα φωτογραφήθηκε και πέρασε ευχάριστες στιγμές με τους Μπέκαμ και Ζιντάν – τον μεγάλο τελικό του US Open Cup, απέναντι στην Houston Dynamo.

Η Ίντερ Μαϊάμι ηττήθηκε 2-1 και το τρόπαιο χάθηκε, με τον Μέσι να μην μπορεί να βοηθήσει για την κατάκτηση του τίτλου, όπως είχε κάνει πριν από έναν μήνα με το Leagues Cup που είχε χαρίσει στον σύλλογο του «Μπεκς».

Αν και βρισκόταν εκτός αποστολής, ο Αργεντινός αστέρας της Inter Miami χρεώνεται πως έγιναν δυο, πλέον, οι διοργανώσεις στις οποίες έχει καταγράψει συμμετοχή και δεν κατάφερε να κατακτήσει.

Πριν από το US Open Cup επί αμερικανικού εδάφους, είχε προηγηθεί το Coupe de France. Μάλιστα στα δυο χρόνια της παρουσίας του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Μέσι δεν κατάφερε ούτε να δώσει το «παρών» στον μεγάλο τελικό για να διεκδικήσει το τουρνουά!

Η Inter Miami πριν από το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση της «σημαίας» της Μπαρτσελόνα, είχε κάκιστα ποσοστά θετικών αποτελεσμάτων, με μόλις δυο νίκες σε 13 παιχνίδια πριν από το ντεμπούτο του Μέσι με την ροζ φανέλα!

Η ομάδα πήγε… τρένο με την παρουσία του κατόχου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, αφού η αύρα του συνεπήρε άπαντες στο κλαμπ. Η Inter Miami κατάφερε να νικήσει και το Κάνσας δίχως τον Λίο, ενώ, στο 4-0 επί του Τορόντο, ο σούπερ σταρ αποχώρησε με τραυματισμό στο πρώτο μέρος.

Σε τέσσερα παιχνίδια δίχως εκείνον, η νυν ομάδα του έχει δυο ήττες, μια νίκη και μια ισοπαλία. Στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις, οι συμπαίκτες του έχουν αποτύχει να… ξεπεράσουν την απουσία του και να τα καταφέρουν μόνοι τους.

Αυτό είναι και ένα μεγάλο σημάδι πως ναι μεν όσο εκείνος παίζει το απολαμβάνει και με το παραπάνω, αλλά η τεράστια εξάρτηση του συλλόγου από τη δική του συνεισφορά ενδεχομένως να καταστεί πιεστική…

Κώστας Ζάλιαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0