Football Talk

Μπαρτσελόνα: Επίσημη δίωξη στους «μπλαουγκράνα» για δωροδοκία στον αρχιδιαιτητή, Ενρίκες Νεγκρέιρα

Μπαρτσελόνα: Επίσημη δίωξη στους «μπλαουγκράνα» για δωροδοκία στον αρχιδιαιτητή, Ενρίκες Νεγκρέιρα

Ο αρμόδιος δικαστής για την υπόθεση Νεγκρέιρα θεωρεί την Μπαρτσελόνα κατηγορούμενη για δωροδοκία στον Ισπανό αρχιδιαιτητή.

Τα ισπανικά μέσα έχουν κάνει… ντόρο με τα όσα έχουν φέρει στο φως της δημοσιότητας, καθώς τα ρεπορτάζ τους αναφέρουν πως η Μπαρτσελόνα κατηγορείται κι επίσημα για δωροδοκία στον Ισπανό αρχιδιαιτητή, Ενρίκες Νεγκρέιρα, από τον αρμόδιο δικαστή, Χοακίν Αγκουίρε.

Οι Καταλανοί βρίσκονται εδώ κι αρκετό καιρό στο «στόχαστρο» στο εν λόγω σκάνδαλο, με τις ισπανικές αρχές να «εισβάλουν» με ένταλμα στα γραφεία της ομοσπονδίας της χώρας, αναζητώντας για έγγραφα (28/09).

Υπενθυμίζεται ότι ο Ενρίκες Νεγκρέιρα ήταν πρώην διαιτητής και μέλος της επιτροπής διαιτησίας της Ισπανίας και φέρεται να έλαβε σχεδόν 7 εκατ. ευρώ από το 2001 μέχρι τον Ιούλιο του 2018 από την Μπαρτσελόνα.

Από τη μεριά τους, οι «μπλαουγκράνα» ισχυρίζονται πως τα χρήματα αυτά δόθηκαν για να τους παρέχει συμβουλευτικό ρόλο για θέματα διαιτησίας, αλλά να βρίσκονται πλέον υπό καθεστώς ελέγχου.

«Οι πληρωμές της Μπαρτσελόνα ικανοποίησαν τα συμφέροντα του συλλόγου, ενώ το έγκλημα της δωροδοκίας έχει εκτελεστεί μόλις έγινε η πληρωμή, ανεξάρτητα από το αν αποδεικνύεται ή όχι η συστημική διαφθορά της ισπανικής διαιτησίας λόγω τέτοιων πληρωμών», ανέφερε ο αρμόδιος δικαστής.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0