Football Talk

«Για τον Μιχάλη, για τον Άλκη»: Ντέμης και Αραούχο συζητούν πώς βίωσαν τη μέρα της δολοφονίας στη Νέα Φιλαδέλφεια (video)

«Για τον Μιχάλη, για τον Άλκη»: Ντέμης και Αραούχο συζητούν πώς βίωσαν τη μέρα της δολοφονίας στη Νέα Φιλαδέλφεια (video)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τη συνομιλία που είχε πρόσφατα με τον Σέρχιο Αραούχο, στο οποίο αναφέρονται στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε μία συζήτηση πρόσφατα με τον Σέρχιο Αραούχο, κατά την οποία αναφέρθηκαν και στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και γενικότερα στο ζήτημα της οπαδικής βίας στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, από την πλευρά του ο Ντέμης ανέφερε:

«Αυτό που συνέβη στη Νέα Φιλαδέλφεια, το έμαθα όντας έξω με παρέα έτρωγα. Μούδιασα αφού έμαθα για τα επεισόδια, δεν ήξερα ότι χάθηκε ένας άνθρωπος. Το έμαθα την επόμενη μέρα, με επηρέασε πάρα πολύ.

Ένιωσα ό,τι ακριβώς ένιωσα με το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με τον Άλκη. Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ, όσο περνούσαν οι μέρες και μάθαινα τα γεγονότα, θύμωσα. Θυμάμαι να μην έχω διάθεση να πάω στο γήπεδο και δεν πήγα

Ο επιθετικός της ΑΕΚ τόνισε: «Ήμασταν στο ξενοδοχείο, όλοι περιμέναμε αυτό το παιχνίδι που ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό στο γήπεδο μας, ένα τόσο σημαντικό και όμορφο ματς, όμως συνέβη αυτή η τραγωδία, αυτό το δυστυχές συμβάν και τελικά δεν έγινε. Οπότε για μας που ήμασταν στο ξενοδοχείο γεμάτοι ανησυχία, ήταν κάτι πολύ κακό. Όλοι στεναχωρημένοι, όλοι θέλαμε να ξέρουμε πώς είχε συμβεί αυτό

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0