Football Talk

Serie A: Έβγαλαν αντίδραση Νάπολι και… Όσιμεν, η Σασουόλο «χάλασε» τα όνειρα της Ίντερ (video)

Serie A: Έβγαλαν αντίδραση Νάπολι και… Όσιμεν, η Σασουόλο «χάλασε» τα όνειρα της Ίντερ (video)

Ο Βίκτορ Όσιμεν έστειλε ένα «μήνυμα» στον Ρούντι Γκαρσία και η Νάπολι επέστρεψε στις νίκες στη Serie A απέναντι στην Ουντινέζε (4-1). Ονειρική εμφάνιση και ανατροπή της Σασουόλο, που «έσπασε» το απόλυτο της Ίντερ μέσα στο Μεάτσα (2-1), τρίποντα για Μίλαν, Λάτσιο και Αταλάντα.

Απότομη… προσγείωση για την Ίντερ, επιστροφή στην κανονικότητα για την Νάπολι. Αυτά είναι τα δύο βασικά συμπεράσματα της 6ης αγωνιστικής της Serie A, με τον Βίκτορ Όσιμεν να σκοράρει για τους «παρτενοπέι» και να ανταλλάζει… βλέμματα με τον Ρούντι Γκαρσία, ενώ οι «νερατζούρι» είδαν το απόλυτό τους να «σπάει» στην έδρα τους από την Σασουόλο.

Η Νάπολι «ξέσπασε» πάνω στην Ουντινέζε (4-1), άνοιξε το σκορ στο 19’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πιοτρ Ζιελίνσκι, ενώ στο 39’ ο Όσιμεν σκόραρε δίχως να… πανηγυρίσει.

Η «μαγεία» του Κβίτσα Κβαρατσχέλια επέστρεψε στο 74ο λεπτό στη φετινή Serie A, αφού τσίμπησε υπέροχα την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 3-0.

Ο Γεωργιανός «σέρβιρε» το τέταρτο γκολ στο 82’ για τον Τζιοβάνι Σιμεόνε και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, με τον Λάζαρ Σάμαρτζιτς να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ των φιλοξενούμενων , ένα λεπτό νωρίτερα.

Η ωραία ενέργεια του Ντένζελ Ντάμφρις από τις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, είχε βάλει σε θέση οδηγού την Ίντερ (1-0), όμως το δεύτερο μέρος ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της… Σασουόλο!

Οι φιλοξενούμενοι μέσα σε ένα δεκάλεπτο κατάφεραν να γυρίσουν το ματς… τούμπα, ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Νεντίμ Μπαϊράμι, αφού ο Γιαν Ζόμερ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα (54’).

Και η απόλυτη ανατροπή, ήρθε στο 63ο λεπτό, όταν ο Ντομένικο Μπεράρντι από δημιουργός «ντύθηκε» σκόρερ και με ένα φανταστικό σουτ «κάρφωσε» την μπάλα στη γωνία του Ελβετού τερματοφύλακα.

Η Λάτσιο δυσκολεύτηκε, αλλά επικράτησε με 2-0 της Τορίνο και πήρε το «τρίποντο» στο Ολίμπικο, με τους Ματίας Βετσίνο (56’) και Ματία Ζακάνι (75’) να σκοράρουν για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι.

Σε ένα υπέροχο ματς στη Κάλιαρι, η ομώνυμη ομάδα προηγήθηκε στο 29’ με τον «κεραυνό» του Ζίτο Λουβούμπο, όμως η Μίλαν ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση πριν την ανάπαυλα, με τους Νόα Οκάφορ (40’) και Φικάγιο Τομόρι (45’).

Οι «ροσονέρι» εξασφάλισαν το τρίποντο με μια συνεργασία βγαλμένη από την… Τσέλσι, αφού ο Κρίστιαν Πούλισικ έστρωσε στον Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ και ο Άγγλος μέσος με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-1).

Η Αταλάντα χωρίς να ανεβάσει… στροφές πέρασε από την έδρα της Βερόνα, χάρις στο γκολ του Τεν Κοπμάινερς (13’), το οποίο προήλθε από μία υπέροχη προσποίηση του Έμιλ Χολμ. Ο Τσαρλς Ντε Κετελάρε στο 80’ έχασε το… άχαστο με κοντινή κεφαλιά, όμως η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική της νίκη.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας (27/09), η Έμπολι νίκησε με 1-0 την Σαλερνιτάνα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0