Football Talk

Ολυμπιακός - Άρης 4-1: Ο Ελ Κααμπί δεν σταματάει και οι «ερυθρόλευκοι» εντυπωσιάζουν και πάλι!

Ολυμπιακός - Άρης 4-1: Ο Ελ Κααμπί δεν σταματάει και οι «ερυθρόλευκοι» εντυπωσιάζουν και πάλι!
Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Άρη για την έκτη αγωνιστική της Super League 1 και επικράτησε με το ευρύ 4-1.
Ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο Φάληρο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη. Τρομερός ρυθμός, ειδικά στο δεύτερο μέρος, με τους Πειραιώτες να φτάσουν στη νίκη με 4-1. Το σύνολο του Μαρτίνεθ είχε πάρει το προβάδισμα με αυτογκόλ του Μπράμπετς.

Ο Πάρντο είχε ισοφαρίσει προσωρινά, ωστόσο με δύο γκολ του Ελ Κααμπί και ένα του Γιόβετιτς, διαμορφώθηκε το τελικό 4-1.

1ο ημίχρονο


Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ο Ολυμπιακός έδειχνε την πρόθεσή του να πιέσει ψηλά και να μην αφήσει τον Άρη να κάνει παιχνίδι. Στο 7' το πρέσινγκ πέτυχε, μιας και ο Οντουμπάτζιο, έκανε ένα λάθος γύρισμα. Ο Κώστας Φορτούνης έδωσε με τη μία στον Ελ Κααμπί, όμως εκείνος από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή και πίεζαν περισσότερο, με τη δεύτερη ευκαιρία να έρχεται από τον Φορτούνη στο 11', όμως και αυτός με δεξί σουτ, δεν σημάδεψε την εστία του Κουέστα
Ο Άρης δεν μπορούσε να πλησιάσει στην εστία του Πασχαλάκη. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να βρουν το γκολ και αυτό ήρθε στο 21', αλλά όχι από κάποιον «ερυθρόλευκο». Ο Γιώργος Μασούρας έκανε ένα γύρισμα με το δεξί, η μπάλα βρήκε στα πόδια του Γιάκουμπ Μπράμπετς και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Τσέχος ήταν και άτυχος, μιας και τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 37', με τον Φραν Βέλεθ να περνάει στη θέση του. Ο Άρης πήρε μέτρα στο γήπεδο το τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου, αλλά χωρίς να κάνει κάποια τελική προσπάθεια.

2ο ημίχρονο

Μία «χρυσή» αλλαγή από τον Άκη Μάντζιο. Ο Ρούμπεν Πάρντο, πέρασε στη θέση του Οντουμπάτζιο με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Ο Ισπανός, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα με ένα απίστευτο δεξί σουτ εκτός περιοχής. Ένα εξαιρετικό γκολ από τον 30χρονο.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απαντήσει με τον Έσε, ωστόσο η μεγαλύτερη φάση του ματς, ανήκε στον Άρη στο 53'. Σε μία κόντρα επίθεση, ο Ντάριντα βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Πασχαλάκη, όμως το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 58', ήταν σειρά των Πειραιωτών να χάσουν μία τεράστια ευκαιρία. Ο Ροντινέι σέντραρε, ο Ελ Κααμπί όμως δεν πήρε γεμάτα την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα δίπλα απ' το δεξί δοκάρι του Κουέστα.

Το παιχνίδι είχε πάρει μία... άγρια ομορφιά. Καλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, ωστόσο ο Ολυμπιακός ευτύχησε να βρει ένα δεύτερο γκολ. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν κόρνερ στο 62'. Ο Φορτούνης το εκτέλεσε, ο Ελ Κααμπί έκανε άρτια κίνηση μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά έκανε το 2-1.
Ωστόσο ο Μαροκινός δεν σταμάτησε εκεί. Όπως και με τη Φράιμπουργκ, έτσι και κόντρα στον Άρη έφτασε σε ένα δεύτερο γκολ. Ο Ελ Κααμπί μετά από γύρισμα του Ροντινέι από τα δεξιά, πετάχτηκε μπροστά από τους αμυντικούς του Άρη και έκανε το 3-1 στο 70'.
Οι Πειραιώτες είχαν πάρει... μπρος επιθετικά και είχαν βρει τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής. Αυτός είναι και ο λόγος που στο 72' και στο 74' χάθηκαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Ποντένσε και Μπιέλ αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός όμως κατάφερε να φτάσει και σε ένα τέταρτο γκολ. Πίεζε για να το βρει και ο Στέφαν Γιόβετιτς είναι αυτός που έβαλε τη δική του «υπογραφή». Μετά από πάσα του Πεπ Μπιέλ, έκανε ωραία ατομική ενέργεια, σούταρε με το δεξί και νίκησε τον Κουέστα.

Στο 90' ήταν και η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα πέμπτο γκολ. Ο Κώστας Φορτούνης, έστησε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, αλλά ο Κουέστα απέκρουσε.

MVP

Ο Ελ Κααμπί με δύο προσωπικά του γκολ χάρισε μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του και δίκαια αποτελεί τον σπουδαιότερο παίκτη της αναμέτρησης

Η φάση του αγώνα

Ο Άρης μπορεί να μην κέρδισε αλλά το γκολ… δυναμίτης του Πάρντο «έκλεψε» της εντυπώσεις στο Καραϊσκάκης



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Ν. Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Φρέιρε, Ρέτσος, Κίνι, Έσε, Καμαρά, Φορτούνης, Μασούρας, Σολμπάκεν και Ελ Κααμπί

Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Μπράμπετς, Ματαρίτα, Φαμπιάνο, Οντουμπάγιο, Νταρίντα, Βεστράετε, Σουλειμάνοφ, Μοντόγια, Μενέντεζ, Μόρον

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0