Football Talk

Γιάννης Αναστασίου: «Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω»

Γιάννης Αναστασίου: «Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω»

Ο προπονητής της Κηφισιάς μίλησε στον απόηχο της ισοπαλίας με τη Λαμία (27/9,1-1) δηλώνοντας πως η ομάδα του δικαιούνταν κάτι καλύτερο από τον αγώνα.

Ο Γιάννης Αναστασίου υποστήριξε πως οι παίκτες τους θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει κι άλλο γκολ ώστε να πάρουν τη νίκη κόντρα στη Λαμία, ενώ παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από την γενικότερη εικόνα της Κηφισιάς στην 6η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός των «νεοφώτιστων»:

«Θεωρώ ότι παίξαμε απέναντι σε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα, αρκετά έμπειρη και με βάση τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού δικαιούμασταν το κάτι παραπάνω. Όπως εξελίχθηκε το ματς, καταφέραμε να πάρουμε κάτι. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, είχαμε την υπομονή και ισοφαρίσαμε. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Θα πρέπει να μη βάζουμε τον εαυτό μας σε πίεση συνέχεια και να είμαστε πιο κυνικοί στο τελευταίο τρίτο. Είναι κρίμα γιατί παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Η έλλειψη χημείας μάς κάνει να μην είμαστε ακόμη αυτοί που πρέπει, αλλά συνεχίσαμε την προσπάθεια και επιβραβευτήκαμε στο τέλος με το 1-1»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0