Football Talk

No Καρέλης, no party: Ο Παναιτωλικός της... καμίας νίκης αναπολεί τις «δόξες» της περσινής σεζόν (video)

No Καρέλης, no party: Ο Παναιτωλικός της... καμίας νίκης αναπολεί τις «δόξες» της περσινής σεζόν (video)

Η νίκη ακόμα να έρθει για την ομάδα του Αγρινίου. Ο σύλλογος μετά από έξι αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Superleague αναζητά ακόμα το τρίποντο που την περσινή χρονιά συνήθιζε να του… χαρίζει ο Νίκος Καρέλης.  

Εάν ισχύει το ρητό πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε είναι άσχημα τα νέα για τον Παναιτωλικό

Η ομάδα του Αγρινίου εξακολουθεί να μην έχει σημειώσει ακόμα νίκη, παρά το ότι διανύουμε ήδη την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Superleague. Ο έως τώρα απολογισμός τους είναι δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες, ωστόσο το ότι δεν έχουν επικρατήσει σε κανένα παιχνίδι δεν είναι το πιο… ανησυχητικό της υπόθεσης.

Αυτό που «μαρτυράει» το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα στο κομμάτι της επίθεσης, είναι το ότι έχουν σημειώσει μόλις δύο γκολ σε πέντε αναμετρήσεις. Η ιστορία είχε επαναληφθεί και τη σεζόν 2020/21.

Ωστόσο, εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η φετινή εικόνα του συλλόγου σε σχέση με το ξεκίνημα της περσινής. Ένας από τους λόγους είναι και η απόδοση του Νίκου Καρέλη, ο οποίος είχε σαρώσει στις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν 2022/23 σημειώνοντας έξι γκολ!

Ο 31χρονος επιθετικός είχε βρει στο πρωτάθλημα συνολικά 12 γκολ, ενώ μέχρι τις αρχές του Οκτώβρη είχε προλάβει να κάνει ακόμα και χατ-τρικ. Στους Ζωσιμάδες, ο Παναιτωλικός του τότε προπονητή Γιάννη Αναστασίου, είχε επικρατήσει με το ευρύ 1-4 με τον Καρέλη να παίζει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Ακόμα και στη μοναδική ισοπαλία που είχαν μέσα στο διάστημα των έξι αγωνιστικών, στο 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο, ήταν ο μοναδικός σκόρερ του συλλόγου του Αγρινίου.

Φέτος, ο Έλληνας φορ δεν έχει καταφέρει να… φανεί ακόμα, ενώ έχει ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα της ομάδας του μόλις τρεις φορές. Μία έχει περάσει σε ματς ως αλλαγή, ωστόσο δεν έχει μπορέσει να βρει ακόμα τον δρόμο προς τα δίχτυα.  

Με έναν από τους σημαντικότερους παίκτες του σε «κακό φεγγάρι», ο Παναιτωλικός είναι αναμενόμενο να έχει ξεκινήσει με… δισταγμό τη φετινή σεζόν.

Βασιλική Μπαρτζιώτη

www.bnsports.gr

   

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0