Football Talk

Αλέ: «Ο τρόπος που χάσαμε το πρωτάθλημα με πόνεσε περισσότερο από ό,τι όταν έμαθα για τον καρκίνο»

Αλέ: «Ο τρόπος που χάσαμε το πρωτάθλημα με πόνεσε περισσότερο από ό,τι όταν έμαθα για τον καρκίνο»
Ο Σεμπαστιάν Αλέ έκανε μία... ακραία δήλωση τονίζοντας πως το χαμένο πρωτάθλημα στην Bundesliga τον «πόνεσε» περισσότερο και από όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο!
Ο Σεμπαστιάν Αλέ είχε συγκλονίσει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη την περασμένη σεζόν, όταν μετά τη μεταγραφή του από τον Άγιαξ στην Ντόρτμουντ έμαθε πως είχε καρκίνο στα γεννητικά του όργανα και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.

Ο διεθνής επιθετικός βγήκε νικητής από αυτή τη δύσκολη «μάχη» και σύγκρινε αυτή την ταλαιπωρία στην ζωή του με τη μεγάλη ήττα στο πρωτάθλημα. Οι Βεστφαλοί έχασαν πραγματικά την τελευταία στιγμή το τρόπαιο μέσα από τα χέρια τους την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Μάιντς στο ματς που έληξε με 2-2. Η Ντόρμουντ απλώς χρεαζόταν τη νίκη στην έδρα της, κάτι που δεν συνέβη και ο Αλέ ήταν από τους άτυχους εκείνης της βραδιάς, αφού έχασε πέναλτι.


«Είναι αλήθεια, ο τίτλος της Bundesliga που χάσαμε με τέτοιο τρόπο με έκανε να πονέσω περισσότερο από αυτό που ένιωσα μετά τη διάγνωση του καρκίνου. Εάν είσαι άρρωστος δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Θα πρέπει να το αποδεχτείς και να πορευτείς με αυτό, όμως εμείς είχαμε τον τίτλο στα χέρια μας, ήταν στο δικό μας χέρι
», είπε αρχικά ο Αλέ και συνέχισε:

«Σε μία τέτοια περίπτωση οφείλεις να αποδεχτείς, όσο επώδυνο και αν είναι, ότι διέπραξες λάθη και πήρες λανθασμένες αποφάσεις. Οι χαμένες ευκαιρίες σε τρώνε.

Σκέφτεσαι τι θα μπορούσες να είχες κάνει καλύτερα, αλλά έμαθα επίσης, ειδικά κατά τη διάρκεια της ασθένειας, να μην αφήνω τα αρνητικά πράγματα να με κυριεύουν
», ήταν τα λόγια του 29χρονου που δεδομένα θα... συζητηθούν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0