Football Talk

Κηφισιά – Λαμία 1-1: «Φιλί» ζωής στο 95’ από τον Λούμορ και βαθμός… χρυσάφι (video)

Κηφισιά – Λαμία 1-1: «Φιλί» ζωής στο 95’ από τον Λούμορ και βαθμός… χρυσάφι (video)

Η Κηφισιά «σπατάλησε» αρκετές ευκαιρίες και ο Ματίας Ακούνια «τιμώρησε» την αναποτελεσματικότητά της. Ήρθε από τον πάγκο, σκόραρε στο 85ο λεπτό και νόμιζε πως είχε χαρίσει τους τρεις βαθμούς στη Λαμία, όμως ο Λούμορ πέτυχε το γκολ της… ζωής του στο 90+5’ και έδωσε έναν βαθμό… χρυσάφι στους γηπεδούχους (1-1).

Τα ματς της Κηφισιάς δεν σταματούν να έχουν… δράμα μέχρι και το τελευταίο λεπτό, και οι «νεοφώτιστοι» κατάφεραν να… σώσουν την παρτίδα ξανά στο φινάλε, εξασφαλίζοντας έναν βαθμό «χρυσάφι» στην 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League απέναντι στη Λαμία.

Ο Ματίας Ακούνια πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού σκόραρε στο 85’, όμως οι γηπεδούχοι είχαν τον τελευταίο… λόγο. Ο Λούμορ με μία «οβίδα» κατάφερε να την στείλει στο δοκάρι και στα… δίκτυα και ισοφάρισε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

1ο ημίχρονο

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου θέλησε από την αρχή να επιτεθεί και απείλησε προτού συμπληρωθούν 60 δευτερόλεπτα στον αγώνα με τον Τόσιτς. Ο Σέρβος μέσος έφτασε πολύ κοντά στο γκολ και στο 16ο λεπτό, όμως η καταπληκτική εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι έβρισκαν κενούς χώρους στην πλάτη της άμυνας της Λαμίας και με γρήγορες αντεπιθέσεις προσπάθησαν να βρουν γκολ, αλλά και ο Ματέους Σάντος (25’), όπως και ο Ίλιεφ (33’) δεν βρήκαν εστία.

2ο ημίχρονο

Η Κηφισιά ισορρόπησε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε στα… δοκάρια με τον Γιάννη Μασούρα στο 56’, ο οποίος πήγε να πετύχει το γκολ της… ζωής του, με ένα «μαγικό» βολέ. Ο Γιάννης Αναστασίου έφερε από τον πάγκο τον Ανδρέα Τετέι και έπειτα η ομάδα του κατάφερε να γίνει άκρως απειλητική.

Ο Έλληνας επιθετικός βοήθησε τους γηπεδούχους να επιτεθούν πιο άμεσα και έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 67’, όταν δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα από κοντινή απόσταση.

Ο Οζέγκοβιτς νικήθηκε από τον Κοσέλεφ στο 77’ και ενώ η Κηφισιά είχε την υπεροχή, η Λαμία… σκόραρε. Ο Σίντκλεϊ έκανε τη σέντρα στο πίσω δοκάρι, ο Λόνγκο έστρωσε υπέροχα για τον Ακούνια και εκείνος ευστόχησε για το 1-0 των φιλοξενούμενων (85’).

Μολαταύτα, η ομάδα των Βορείων Προαστίων δεν τα παράτησε, αναζητούσε τον βαθμό μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα και τον βρήκε στην… εκπνοή της αναμέτρησης, χάρις στον «κεραυνό» του Λούμορ, ο οποίος διατήρησε την Κηφισιά αήττητη φέτος εντός έδρας (1-1).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κηφισιά (Γ. Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λούμορ, Κάπαν, Βαφέας, Παπασάββας (88’ Κωνσταντακόπουλος), Ιπαλίμπο, Ίλιεφ (65’ Τετέι), Μπιφουμά (78’ Αντερέγκεν), Ματέους, Οζέγκοβιτς.

Λαμία (Λ. Βόκολος): Κόσελεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος (75’ Πάβλοβετς), Σαντάνα (70’ Στάνκο), Νούνιες (82’ Ακούνια), Σλίφκα, Τόσιτς (69’ Μούλα), Καρλίτος (69’ Τσιλούλης), Λόνγκο.

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0