Football Talk

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 1-1: Δεν βλέπουν νίκη ούτε με… κιάλια οι Αγρινιώτες – Πέμπτος σερί αγώνας χωρίς τρίποντο (video)

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 1-1: Δεν βλέπουν νίκη ούτε με… κιάλια οι Αγρινιώτες – Πέμπτος σερί αγώνας χωρίς τρίποντο (video)

Παναιτωλικός και ΟΦΗ έμειναν στην ισοπαλία στο Αγρίνιο (1-1) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague παρά την ανωτερότητα των παικτών του Νταμπράουσκας, ειδικά στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης. Οι Αγρινιώτες εξακολουθούν να μην έχουν ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα!  

Ο ΟΦΗ έχασε ευκαιρίες που θα μπορούσαν του είχαν χαρίσει τη νίκη και έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό (1-1), με την ομάδα του Αγρινίου να μην καταφέρνει σε ακόμα μία αγωνιστική να πάρει το τρίποντο.

1ο ημίχρονο

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο σκορ στο (10’) με τον Μάλη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 με κεφαλιά, ύστερα από πολύ καλά εκτελεσμένο πέναλτι  του Πέδρο.

Στο 16’ οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τον Ντίας να δοκιμάζει ένα σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Μπάουμαν.

Το παιχνίδι ήρθε στα ίσα στο 20ο λεπτό με τον Λουίς Φελίπε να κάνει το 1-1. Ο 30χρονος επιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου έστειλε ένα σουτ στη γωνία της εστίας των αντιπάλων νικώντας τον Στέφανο Καπίνο.


2ο ημίχρονο

Ο Μπάκιτς στο 46ο λεπτό σημάδεψε το δοκάρι και η προσπάθειά του να διευρύνει το προβάδισμα έληξε άδοξα.

Ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 50’ πάλι με τον Φελίπε, ωστόσο ο Έλληνας γκολκίπερ ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε αποτρέποντας το γκολ.

Στο 79΄ η ομάδα του Αγρινίου με τον Ντουάρτε λίγο έλειψε να κάνει το 2-1 αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων είπε «όχι».

Ο MVP της αναμέτρησης:

Ο Λουίς Φελίπε βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα και σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης για τον ΟΦΗ. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε δώσει προβάδισμα στην ομάδα του Ηρακλείου, αλλά ο Καπίνο ήταν εκεί και απέκρουσε.

Η στιγμή του αγώνα:

Το δοκάρι του Μπάκιτς στο 46’, το οποίο έκανε τους Κρητικούς να... καρδιοχτυπήσουν, καθώς έχασαν μία πολύ καλή ευκαιρία να φύγουν από το Αγρίνιο νικητές.  

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Μαυρίας, Μαλής, Ντουάρτε, Τορεχόν, Πέρες, Μπαλντασάρα, Χουάνπι, Βοΐλης, Ντίαζ, Πέδρο.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης, Γκαγέγκος, Βούρος, Καρώ, Θοράρινσον, Φελίπε, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Μπάκιτς.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0