Football Talk

Παναθηναϊκός: Σε… έρημη γη εξελίχθηκε η Τρίπολη μετά την «5αρα» του 2017 (video)

Παναθηναϊκός: Σε… έρημη γη εξελίχθηκε η Τρίπολη μετά την «5αρα» του 2017 (video)

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στην Τρίπολη με σκοπό να επανέλθει στα τρίποντα, μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ (2-1). Οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν ένα δύσκολο έργο μπροστά τους, καθώς η προϊστορία δεν είναι...ευνοϊκή. 

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει πλέον μία αντίδραση. Μπορεί η σπουδαία νίκη απέναντι στην Βιγιαρεάλ (2-0) να μην μπορεί να «επισκιαστεί» εύκολα, αλλά μία εντός έδρας ήττα από έναν εκ των βασικών διεκδικητών του πρωταθλήματος δεν είναι ποτέ… ευχάριστη.


Η ΑΕΚ κέρδισε κατά κράτος τους «πράσινους» μέσα στην Λεωφόρο (2-1). Βρισκόμαστε στην 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, επομένως είμαστε μόλις στην αφετηρία ενός μεγάλου «μαραθωνίου» και τίποτα δεν κρίνεται από μία και μόνο ήττα.


Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάει για το διπλό και μόνο το διπλό στην Τρίπολη απέναντι στην τοπική ομάδα. Κάτι τέτοιο όμως μόνο απλή υπόθεση δεν θα πρέπει να θεωρείτε, καθώς το κοντινό παρελθόν είναι «ασφυκτικά» εναντίον του.

Ο Αστέρας Τρίπολης στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης έχει χτίσει μία αρκετά ικανοποιητική παράδοση απέναντι στο «τριφύλλι». Στις τελευταίες επτά επισκέψεις των «πράσινων», δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε μία φορά. Ίσα ίσα που μετράει τέσσερις ήττες και μόλις τρεις ισοπαλίες, δηλαδή τρεις βαθμούς από τους συνολικά 21 διαθέσιμους.

Φαίνεται πως την «5αρα» του 2017, ο Αστέρας την πήρε προσωπικά και βάλθηκε να γίνει ο… τιμωρός του Παναθηναϊκού. Έκτοτε η Τρίπολη αποτελεί σταθερά τον «κρυπτονίτη» της ομάδας, διότι μέχρι και από τερματοφύλακα έχει δεχθεί γκολ ώστε να μην κερδίσει...


Βέβαια αυτά είναι απλώς νούμερα και τίποτα παραπάνω, αν και στο ποδόσφαιρο οι… παραδόσεις δύσκολα σπάνε. Αν όμως στόχος του Παναθηναϊκού είναι το πρωτάθλημα, θα πρέπει να ξεπεράσει τα «κολλήματα» των προηγούμενων χρόνων και να χαράξει μία καινούργια... πορεία.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0