Football Talk

Άνω-κάτω η Νάπολι: Ο Όσιμεν κινείται νομικά εναντίον της λόγω... TikTok! (video)

Άνω-κάτω η Νάπολι: Ο Όσιμεν κινείται νομικά εναντίον της λόγω... TikTok! (video)

Ένα χιουμοριστικό (;) βίντεο της Νάπολι στο TikTok φαίνεται πως είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, στη σχέση της με τον Βίκτορ Όσιμεν! «Διατηρούμε το δικαίωμα να προχωρήσουμε σε νομικές ενέργειες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του!

Η κατάσταση στη Νάπολι «μυρίζει» μπαρούτι! Η ισοπαλία από την Μπολόνια και ο τσακωμός του Όσιμεν με τον προπονητή του, Ρούντι Γκαρσία, φαίνεται πως δεν ήταν το τελευταίο... επεισόδιο στο συγκεκριμένο σίριαλ.

Στον λογαριασμό των «παρτενοπέι» στο TikTok ανέβηκε ένα βίντεο, το οποίο έχει να κάνει με το χαμένο πέναλτι του Νιγηριανού επιθετικού. Και σίγουρα δεν το εκτίμησε...

Για το γεγονός πήρε θέση και ο ατζέντης του παίχτη, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του, αλλά και την πρόθεση να κινηθεί νομικά.

«Αυτό που συνέβη σήμερα στο επίσημο προφίλ της Νάπολι στην πλατφόρμα TikTok, δεν είναι αποδεκτό. Ένα video που κορόιδευε τον Βίκτορ δημοσιεύθηκε και μετά διαγράφηκε.

Ένα σοβαρό γεγονός που προκαλεί πολύ σοβαρή ζημιά στον παίκτη και και προστίθεται στη μεταχείριση που υφίσταται ο Βίκτορ το τελευταίο διάστημα μεταξύ προκλήσεων των Μέσων και fake news.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αναλάβουμε νομικές ενέργειες και οποιαδήποτε χρήσιμη πρωτοβουλία για την προστασία του», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Twitter.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0