Football Talk

Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα 2-2: «Μπλόκαραν» οι Καταλανοί, δεν εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης! (video)

Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα 2-2: «Μπλόκαραν» οι Καταλανοί, δεν εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης! (video)

«Γκέλα» για την Μπαρτσελόνα στην έδρα της Μαγιόρκα, με τους Καταλανούς να μένουν στο 2-2 με την αντίπαλό τους και να διατηρούνται μόλις στο +2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μπορεί η παράδοση της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Μαγιόρκα να ήταν εξαιρετική, καθώς μετρούσε επτά διαδοχικές νίκες και δεν είχε χάσει βαθμό από το 2009 και την ήττα της με 2-1, όμως αυτή τη φορά οι γηπεδούχοι άντεξαν μέχρι το τέλος και ανέκοψαν την ξέφρενη πορεία της ομάδας του Τσάβι.

 

Η Μαγιόρκα προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με τον Μουρίκι, αλλά ο Ραφίνια ισοφάρισε στο 41ο λεπτό, αναδεικνύοντας πως είναι παρούσα και πως πολύ δύσκολα δεν θα πανηγυρίσει την έβδομη συνεχόμενη επικράτησή της σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκεί εμφανίστηκε ο Πρατς όμως, ο οποίος με το πρώτο του γκολ στην πρώτη ομάδα, έκανε το 2-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και έβαλε και πάλι δύσκολα στους φιλοξενούμενους.

Η είσοδος του Γιαμάλ στο παιχνίδι έδωσε κίνητρο και όρεξη στην Μπαρτσελόνα, αυτός κέρδισε πέναλτι στην πρώτη του προσπάθεια, αλλά ο VAR «ακύρωσε» την υπόδειξη του διαιτητή, καταλογίζοντας επιθετικό φάουλ νωρίτερα.

Η ισοφάριση εν τέλει ήρθε με τον Λόπες, αλλά δεν ήταν αρκετή για να δώσει το τρίποντο στην Μπαρτσελόνα, που είχε 20 λεπτά μπροστά της, αλλά δεν τα κατάφερε.

Κινδύνευσε μάλιστα στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, αλλά ο Λάριν έστειλε την μπάλα άουτ στο 97’ και το 2-2 έμεινε μέχρι τέλους, σηματοδοτώντας πως η Μπαρτσελόνα μένει στην κορυφή της βαθμολογίας, δίχως όμως να εκμεταλλευτεί πλήρως την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Ατλέτικο, δύο βράδια νωρίτερα.

Λίγο πιο νωρίς, η Σεβίλλη είχε επικρατήσει με χαρακτηριστική ευκολία της Αλμερία με 5-1 και ισάριθμους διαφορετικούς σκόρερ. Εν Νεσίρι, Λουκεμπάκιο, Σούσο, Λαμέλα και Σάλας διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, με τους γηπεδούχους να διατηρούν το αήττητο σερί τους, να το διευρύνουν στα τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις και να ανεβαίνουν στην 11η θέση της βαθμολογίας, με επτά βαθμούς έπειτα από έξι ματς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0