Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας 3-0: Άνετη πρόκριση, στο ντεμπούτο του Άμραμπατ! (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας 3-0: Άνετη πρόκριση, στο ντεμπούτο του Άμραμπατ! (video)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σύστησε στο κοινό της τον Σοφιάν Άμραμπατ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έπαιξε εξαιρετικά κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και επικράτησε με 3-0. Συνεχίζει στον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ, κορυφαίος ο Καζεμίρο με ένα γκολ και μία ασίστ.

Μία από τις πιο μεστές φετινές της εμφανίσεις, ακόμη και αν δεν αφορά την Premier League, πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε με 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ» της Κρίσταλ Πάλας και συνεχίζει κανονικά στον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ.

Ήταν εξαιρετική από την αρχή, κυριάρχησε στον άξονα με τον Άμραμπατ και τον Καζεμίρο και έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Μέισον Μάουντ, σκόραρε δις σε διάστημα επτά λεπτών.


Αρχικά, στο 21ο λεπτό, 120 δευτερόλεπτα μετά την αναγκαστική αλλαγή του Ντιν Χέντερσον, ο Γκαρνάτσο έκανε το 1-0, για να έρθει ο Καζεμίρο και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 27΄, έπειτα από δική του κεφαλιά, σε στατική φάση.


Οι «αετοί», που είχαν και τον Ρομπ Χόλντινγκ στη βασική τους ενδεκάδα, δεν μπορούσαν να αντιδράσουν, με το 3-0 να διαμορφώνεται στο 55ο λεπτό, όταν ο Μαρσιάλ μετουσίωσε σε γκολ την ασίστ του Καζεμίρο, από δύσκολη γωνία.


Καμία επικίνδυνη κατάσταση επί της ουσίας από πλευράς φιλοξενούμενων, θεατής ο Ονάνα, θετική η παρουσία του Χάρι Μαγκουάιρ, που πλαισίωσε τόσο τον Ράφαελ Βαράν, όσο και τον Τζόνι Έβανς με τον Λίντελοφ.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0