Football Talk

Στο τελευταίο «διπλό» του Άρη στο Καραϊσκάκης, ο Χριστοδουλόπουλος ήταν… αγέννητος (video)

Στο τελευταίο «διπλό» του Άρη στο Καραϊσκάκης, ο Χριστοδουλόπουλος ήταν… αγέννητος (video)

Ο Άρης έχει… ξεχάσει τι πάει να πει «διπλό» στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και την τελευταία φορά που κατάφερε να επικρατήσει εκεί του Ολυμπιακού, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ακόμα… δεν είχε γεννηθεί!

Σχετικά Άρθρα

Οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Άρη που διεξάγονται στο Γεώργιος Καραϊσκάκης μοιάζουν… μονόπλευρες. Σχεδόν κάθε χρόνο οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρίζουν τη νίκη, ενώ μερικές φορές αυτό μπορεί να γίνει και... δύο φορές στον ίδιο χρόνο, εφόσον συναντηθούν και στα πλέι-οφ.

Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη παραδοσιακά δυσκολεύεται στην έδρα των Πειραιωτών, έχει κάποια «διπλά» απέναντι τους στο ΟΑΚΑ, αλλά η τελευταία φορά που έφυγε με τη νίκη από το παραδοσιακό τους γήπεδο, ήταν το μακρινό Νοέμβριο του 1983 (1-0).

Έκτοτε, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως μερικούς μήνες νωρίτερα, η Αθήνα είχε φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, μεταξύ του Αμβούργου και της Γιουβέντους..

Παράλληλα, στη Γαλλία πρωταθλήτρια «στέφθηκε» η Λανς, στην Ισπανία η… Αθλέτικ Μπιλμπάο, στην Ιταλία η Ρόμα, για να φτάσουμε στο τωρινό ρόστερ του Άρη, από το οποίο… κανένας παίκτης δεν είχε ακόμα γεννηθεί!

Μάλιστα, ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής των Θεσσαλονικιών είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με τον 36χρονο να έχει γεννηθεί στις 19 Δεκεμβρίου 1986, σχεδόν τρία χρόνια… μετά από το τελευταίο «διπλό» στο Καραϊσκάκης.

Τι επακολούθησε έπειτα από εκείνο το ματς; 30 νίκες και πέντε ισοπαλίες για τον Ολυμπιακό! Ασύλληπτα νούμερα, τα οποία το σύνολο του Αποστόλη Τερζή θα προσπαθήσει να… διαγράψει από το μυαλό του, ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μπορεί, άραγε, ο Άρης να τα καταφέρει; Η προϊστορία, πάντως, «δείχνει» πως οριακά δεν έχει καμία ελπίδα…

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0