Football Talk

Γαλανόπουλος: «Να μην τους πάρει όλους η... μπάλα, αλλά με στεναχώρησαν τα συνθήματα για τη Ντιναμό!»

Γαλανόπουλος: «Να μην τους πάρει όλους η... μπάλα, αλλά με στεναχώρησαν τα συνθήματα για τη Ντιναμό!»
Ο Κώστας Γαλανόπουλος αφιέρωσε τη νίκη της ΑΕΚ στον δολοφονημένο φίλο της, Μιχάλη Κατσούρη, και την οικογένειά του, ενώ αναφέρθηκε σε κάποια συνθήματα που υπήρξαν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (25/09, 2-1).
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Γαλανόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV, μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού (25/09, 2-1), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League:

«Ηταν μία νίκη και σε ένα παιχνίδι που χρειαζόμασταν κι εμείς να πάρουμε. Ξεκίνησε καλά ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα και βελτιωνόταν. Ηταν δύσκολο μετά από μία τέτοια στη νίκη να κάνουμε το παιχνίδι μας κι εδώ. Το κάναμε και είμαστε χαρούμενοι. Νιώθω στον αγωνιστικό χώρο ήμασταν λίγο πιο φρέσκοι από τον Παναθηναϊκό. Στις περισσότερες μονομαχίες ήμασταν νικητές και έπαιξε ρόλο αυτό».

Για τη δύσκολη εβδομάδα:

«Μας στεναχώρησε η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. συνεχίσαμε όμως με δυο δύσκολα παιχνίδια. Κάναμε δυο νίκες σε δύσκολες έδρες. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή την ένταση».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ γυρίζει φέτος παιχνίδια:

«Η ομάδα έχει χτίσει από πέρυσι το δικό της χαρακτήρα. Ισως δε συνέβαινε τόσο συχνά πέρυσι αυτό. Είναι η μενταλιτέ αυτής της ομάδας.

Ένα τελευταίο μόνο: Θέλουμε να αφιερώσουμε και αυτή τη νίκη στον Μιχάλη και την οικογένειά του. Να μην τους πάρει όλους η μπάλα, αλλά με στεναχώρησε ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν συνθήματα για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ευτυχώς υπήρχαν κάποιοι που αποδοκίμασαν αυτή την ενέργεια».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0