Football Talk

Καταπέλτης ο Φαν Μπάστεν κατά των οπαδών του Άγιαξ: «Εσκεμμένη η διακοπή του αγώνα»

Καταπέλτης ο Φαν Μπάστεν κατά των οπαδών του Άγιαξ: «Εσκεμμένη η διακοπή του αγώνα»

Ο Ολλανδός θρύλος δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστα τα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της Eredivisie και μίλησε με σκληρή γλώσσα κατά των οπαδών του Άγιαξ που προκάλεσαν επεισόδια και οδήγησαν το ματς κόντρα στη Φέγενορντ σε οριστική διακοπή.

Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν εξέφρασε την οργή του για τα όσα έλαβαν χώρα στο παιχνίδι του «Αίαντα» με την ομάδα του Ρότερνταμ, υποστηρίζοντας πως εάν παραστεί ανάγκη θα πρέπει να σταματήσει μέχρι νεωτέρας ολόκληρο το πρωτάθλημα!

Απέδωσε την ευθύνη στους φιλάθλους των γηπεδούχων οι οποίοι εσκεμμένα πετούσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να επηρεάσουν την εξέλιξη του αγώνα επειδή έχαναν με διαφορά τριών γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει! Το καλύτερο θα ήταν να ανασταλεί η δράση για ένα διάστημα. Είναι κάτι που βλέπουμε συνέχεια πλέον, από οργανωμένη δράση οπαδών. Η διακοπή του αγώνα έγινε εσκεμμένα, είχαν το σκοπό να σταματήσει το ματς και το κατάφεραν. Αν δεν ξέρουμε πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε στα γήπεδα, γιατί να παίζουμε ποδόσφαιρο; Θα πρέπει να εντοπίσουμε το πρόβλημα και να το λύσουμε, αν εξακολουθούμε να θεωρούμε το ποδόσφαιρο σημαντικό για μας. Ειδάλλως δεν έχει νόημα πλέον, έτσι; Είναι σκέτη τρέλα!»


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0