Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ 4-0: Μπορεί και… χωρίς Εμπαπέ, ατελείωτη η «κατηφόρα» για τους Μασσαλούς (video)

Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ 4-0: Μπορεί και… χωρίς Εμπαπέ, ατελείωτη η «κατηφόρα» για τους Μασσαλούς (video)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποχώρησε ως τραυματίας, όμως αυτό δεν εμπόδισε την Παρί Σεν Ζερμέν από το να… διασύρει την Μαρσέιγ με 4-0. Τα προβλήματα συνεχίζονται στους Μασσαλούς, οι οποίοι αναζητούν απεγνωσμένα νίκη.

Εύκολο αποδείχθηκε το έργο της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι σε… αυτή την Μαρσέιγ. Οι Μασσαλοί προβληματίζουν, έχουν μία νίκη στα τελευταία επτά τους ματς σε όλες τις διοργανώσεις και η 6η αγωνιστική της Ligue 1 τους βρίσκει στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ τραυματίστηκε στο ημίωρο του αγώνα, όμως αυτό δεν στοίχισε την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, η οποία προηγούνταν ήδη στο σκορ από την καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Άσραφ Χακίμι στο 8’.

Ο Ράνταλ Κόλο Μουανί διπλασίασε τα τέρματα των Παριζιάνων στο 37’, ανοίγοντας έτσι λογαριασμό. Έκτοτε, ρόλο… Εμπαπέ ανέλαβε ο Γκονζάλο Ράμος, ο οποίος «εκτέλεσε» δύο φορές τον Πάου Λόπες (47’, 89’) για να «σφραγίσει» τη νίκη για την Παρί.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παρί Σεν Ζερμέν (Λ. Ενρίκε): Ντοναρούμα, Ερνάντες (69’ Περέιρα), Σκρίνιαρ, Μαρκίνιος, Χακίμι (83’ Μουκιελέ), Μπάρκολα (83’ Σολέρ), Ουγκάρτε, Ζαίρ-Εμερί, Εμπαπέ (32’ Ράμος), Κόλο Μουανί, Ντεμπελέ (69’ Ρουίθ).

Μαρσέιγ (Ζ. Αμπαρτονάντο): Λόπες, Μπαλέρντι (83’ Μεϊτέ), Γκιγκότ, Εμπεμπά, Λόντι, Βερετούτ, Ρονζιέ, Ουναχί (46 Χαρίτ), Κλάους (84’ Ναντίρ), Ομπαμεγιάνγκ (75’ Κορέα), Βιτίνια (46’ Εντιαγέ).

www.bnsports.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0