Football Talk

Λουτσέσκου: «Ο Κωνσταντέλιας χρειάζεται χρόνο – Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας»

Λουτσέσκου: «Ο Κωνσταντέλιας χρειάζεται χρόνο – Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ικανοποιημένος μετά την νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (3-1), ενώ αναφέρθηκε και στην… περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Σχετικά Άρθρα

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς «υπέγραψαν» τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα (3-1) και ο προπονητής του «Δικεφάλου», Ραζβάν Λουτσέσκου, έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήμουν τρελός γιατί δεν διαχειριστήκαμε έξυπνα το παιχνίδι, όταν το σκορ ήταν υπέρ μας. Κάναμε λάθη τα οποία μπορούσε να εκμεταλλευτεί. Είναι μια καλή ομάδα. Μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα το ματς.

Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας. Η αντίδραση δεν είναι κάτι διαφορετικό. Είχαμε ματς την Πέμπτη, ταξίδι, διαφορετικό χορτάρι εδώ κι εκεί, σήμερα ξανά παιχνίδι και ταξίδι. Ήθελα να διαχειριστούμε καλά την κατάσταση και το παιχνίδι Θα μπορούσε να μπει και δεύτερο γκολ και να μπούμε σε περιπέτειες και η άλλη ομάδα να τρέχει και να πιέζει».

Για τον Κωνσταντέλια και τι συζήτησαν: «Αυτό το παιδί χρειάζεται χρόνο για να διαταράξει τις ισορροπίες στον αντίπαλο πιο αποτελεσματικά και μάθει να διαχειρίζεται την πίεση που δέχεται. Είναι κουβέντες που γίνονται μεταξύ παίκτη - προπονητή. Δεν χρειάζεται να έχουμε συζητήσεις κάθε φορά. Ήταν πολύ καλός του το είπα, αλλά ο καλύτερος στο γήπεδο ήταν ο Νάσμπεργκ. Είπαμε διαφορετικά πράγματα με τον Κωνσταντέλια μετά το ματς με την Ελσίνκι και διαφορετικά τώρα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0