Football Talk

Αστέρας Τρίπολης: «Διπλό» στο πρωτάθλημα μετά από 550 ημέρες και είναι ξανά στον… Βόλο! (video)

Αστέρας Τρίπολης: «Διπλό» στο πρωτάθλημα μετά από 550 ημέρες και είναι ξανά στον… Βόλο! (video)

Μεσολάβησαν 20 παιχνίδια εκτός έδρας για τον Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα, αλλά κατάφερε να «γευτεί» και πάλι τη χαρά της νίκης. Τότε στον Βόλο, τώρα στον… Βόλο ξανά!

Περασμένο… μεγαλείο αποτελούσε για τον Αστέρα Τρίπολης η εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Αυτό, ωστόσο, είναι πια «παρελθόν», αφού η αποστολή στον Βόλο, όχι μόνο δεν ήταν επικίνδυνη, αλλά αποδείχθηκε και άκρως επιτυχημένη! Οι Αρκάδες για ένα ημίχρονο ήταν κυρίαρχοι και το εξαργύρωσαν επικρατώντας τελικά με 2-1 (24/09) στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Μιριτέλο και ο Γκρόζντανιτς ήταν οι «χρυσοί» σκόρερ για την ομάδα της Τρίπολης, χαρίζοντάς της έτσι τους πολύτιμους τρεις βαθμούς. Η συγκεκριμένη νίκη, όμως, έχει μία ιδιαίτερη σημασία. Αποτελεί το πρώτο «διπλό» του Αστέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα από τις 19 Μαρτίου του 2022!

Από τότε έχουν περάσει πάνω από 550 ημέρες και έχουν μεσολαβήσει 20 παιχνίδια! Σχεδόν ένα… πρωτάθλημα! Στο 21ο πάντως η «κατάρα» έσπασε και το σύνολο του Μίλαν Ράσταβατς πήρε επιτέλους τη νίκη. Ποιο είναι το εντυπωσιακό στοιχείο; Ότι κέρδισε ξανά στον Βόλο, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στην τελευταία εκτός έδρας επικράτηση του Αστέρα!

Τότε λοιπόν, οι δύο αντίπαλοι κοντράρονταν για την 1η αγωνιστική των Play Out. Στους δύο πάγκους βρίσκονταν, όπως και σήμερα, οι Κώστας Μπράτσος και Μίλαν Ράσταβατς, με τον τελευταίο να επιστρέφει στην Τρίπολη το φετινό καλοκαίρι. Ο Αστέρας είχε επικρατήσει με 2-0, χάρη στα γκολ των Σίτο και Σεσκ.

Επιστροφή στον τόπο του… εγκλήματος, με νίκη στην ίδια έδρα! Ξανά στο Πανθεσσαλικό, όπως πριν από 1,5 χρόνο, για να επανέλθει και πάλι ο Αστέρας Τρίπολης στα «τρίποντα» μακριά από το «σπίτι» του.

Αναλυτικά τα ματς που μεσολάβησαν από την τελευταία εκτός έδρας νίκη του Αστέρα Τρίπολης:

Παναιτωλικός – Αστέρας 0-0

ΟΦΗ – Αστέρας 1-0

Βόλος – Αστέρας 3-3

Λαμία – Αστέρας 0-0

Λεβαδειακός – Αστέρας 1-1

Παναθηναϊκός – Αστέρας 1-0

ΠΑΟΚ – Αστέρας 2-2

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας 2-1

Ατρόμητος – Αστέρας 2-0

Ολυμπιακός – Αστέρας 5-0

Άρης – Αστέρας 3-0

ΟΦΗ – Αστέρας 1-0

Παναιτωλικός – Αστέρας 0-0

ΑΕΚ – Αστέρας 2-0

Ιωνικός – Αστέρας 1-0

Ιωνικός – Αστέρας 1-0

ΟΦΗ – Αστέρας 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας 1-0

ΠΑΟΚ – Αστέρας 3-0

Άρης – Αστέρας 3-2

Βόλος – Αστέρας 1-2


Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0