Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1-3: Κωνσταντέλιας και Ζίβκοβιτς φρόντισαν να μην… κολλήσουν ξανά στους «Ζωσιμάδες» (video)

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1-3: Κωνσταντέλιας και Ζίβκοβιτς φρόντισαν να μην… κολλήσουν ξανά στους «Ζωσιμάδες» (video)

Μετά από δύο διαδοχικές αποτυχημένες προσπάθειες, ο ΠΑΟΚ «πέρασε» από τα Γιάννινα και επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ. «Ζωγραφιές» από τον Γιάννη Κωνσταντέλια και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς «καθάρισαν» για τον «Δικέφαλο» και το γκολ του Γιώργου Παμλίδη αποδείχθηκε απλά μία κακή στιγμή...

Σχετικά Άρθρα

Ο Κωνσταντέλιας έκανε ρεσιτάλ, ο Ζίβκοβιτς πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου… χαμογελά. Ο ΠΑΟΚ έφυγε με ένα σπουδαίο «διπλό» από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League και επέστρεψε στις νίκες και στο ελληνικό πρωτάθλημα, μολονότι μετρούσε δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα στους «Ζωσιμάδες».

1ο ημίχρονο

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τον «Δικέφαλο», ο οποίος βρήκε γκολ μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Μπράντον Τόμας «παρενόχλησε» τον Μπόρις Κλέιμαν ενώ εκείνος εκτέλεσε ένα βολέ, παρενέβη στην πορεία της μπάλας, κι αυτή στρώθηκε στον Κωνσταντέλια ο οποίος την έσπρωξε στα δίκτυα για το 1-0.

Ο Άγγελος Λιάσος έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 24’, αλλά ο Ντομινίκ Κοτάρσκι έδιωξε την κεφαλιά του σε κόρνερ. Μολαταύτα, από την εκτέλεση ο Κάρλες Σόρια βρήκε… αμαρκάριστο τον Γιώργο Παμλίδη στο πρώτο δοκάρι και εκείνος σκόραρε για να φέρει το ματς στα ίσια.

2ο ημίχρονο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έψαξε από την αρχή να ισοφαρίσει εκ νέου, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Κροάτη τερματοφύλακα. Ο Κωνσταντέλιας έφτασε κοντά στο χατ-τρικ στο 61’, αλλά νικήθηκε από τον Κλέιμαν.

Η χαμένη ευκαιρία του «Ντέλια» δεν στοίχισε στον ΠΑΟΚ, αφού ο Ζίβκοβιτς, που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή στην αναμέτρηση, σκόραρε με ένα υπέροχο φαλτσαριστό πλασέ στο 77’ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ (3-1).

MVP

Το πήρε… πάνω του ο Κωνσταντέλιας. Έδειξε «ηγετικά» χαρακτηριστικά, σκόραρε δύο γκολ και έθεσε τις βάσεις νίκης για τον ΠΑΟΚ.

Η φάση του αγώνα

Το λάθος του Κλέιμαν στο 4ο λεπτό, που δεν… υπολόγισε ότι το βολέ του θα βρει πάνω στον Τόμας. Αυτή η στιγμή επέτρεψε στον «Δικέφαλο» να διαχειριστεί το ματς.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΠΑΣ Γιάννινα (Α. Στάικος): Κλέιμαν, Κιάκος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Σόρια, Λιάσος, Τζίνο (82’ Μπιλμπάο), Ροζέρο, Γκάρο (75’ Λόλης), Παμλίδης, Μπάλαν (62’ Κόντε).

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ράφα, Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα (75’ Σαμάτα), Βιεϊρίνια (75’ Σάστρε), Μεϊτέ (58’ Σβαμπ), Οζντόεφ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (58’ Ζίβκοβιτς), Τόμας.

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0