Football Talk

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 1-2: «Άρχοντες» στο Πανθεσσαλικό οι Αρκάδες! (video)

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 1-2: «Άρχοντες» στο Πανθεσσαλικό οι Αρκάδες! (video)

Βρήκε νωρίς δύο γκολ ο Αστέρας Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό, από Μιριτέλο και Γκρόζντανιτς, για να κερδίσει τελικά με 2-1 τον Βόλο, με τον Τρουιγέ να μειώνει από τη λευκή βούλα. Δεύτερη νίκη για τους Αρκάδες σε 5 αγώνες στη Stoiximan Super League.

Δεν εντυπωσίασε, αλλά έκανε τη… δουλειά ο Αστέρας Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Οι Αρκάδες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι βρήκαν σχετικά νωρίς στο ματς δύο γκολ, για να κερδίσουν με 2-1 τον Βόλο στην 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League! Σκόρερ για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς οι Μιριτέλο και Γκρόζντανιτς, ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε από την άσπρη βούλα ο Τρουιγέ.

Έτσι, οι Αρκάδες πήραν το δεύτερο «τρίποντό» τους στο φετινό πρωτάθλημα, φτάνοντας τους επτά βαθμούς, ενώ από την άλλη πλευρά ο Βόλος παραμένει χωρίς νίκη.

1ο ημίχρονο

Μόλις μία φάση χρειάστηκε ο Αστέρας Τρίπολης για να ανοίξει το σκορ στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Στο 7’ ο Ασλανίδης προσπάθησε να απομακρύνει με το κεφάλι, αλλά ο Μιριτέλο το εκμεταλλεύτηκε σουτάροντας δυνατά, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το 1-0.


Στο 16’ οι Αρκάδες προειδοποίησε και πάλι με ένα σουτ του Μπαρτόλο, για να διπλασιάσουν τελικά τα τέρματά τους στο 22ο λεπτό. Ο Μπαρτόλο εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Γκρόζντανιτς πήδηξε ψηλότερα από όλους, ώστε να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά για το 2-0!


Ο Βόλος προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς στη συνέχεια, αλλά μέχρι το ημίχρονο δεν μπόρεσαν να μειώσουν.

2ο ημίχρονο

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με αρκετά χαμηλό ρυθμό, ωστόσο οι γηπεδούχοι έφτασαν στο πολυπόθητο τέρμα αρκετά νωρίς. Ο Νίκος Παπαδόπουλος συγκρούστηκε στον αέρα με τον Σιέλη, ανατρέποντάς τον στη μεγάλη περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει άμεσα τη λευκή βούλα. Μάλιστα, ο παίκτης του Βόλου αντικαταστάθηκε, καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει στο ματς.

Στο 60ο λεπτό, λοιπόν, ο Τρουιγέ ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Έλληνα γκολκίπερ να διαλέγει τη σωστή γωνία, αλλά να μη μπορεί να διώξει την μπάλα, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην εστία του για το 1-2.


Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου παραλίγο να ισοφαρίσει μάλιστα άμεσα, έπειτα από κεφαλιά του Γκαρσία, αλλά ο Παπαδόπουλος είχε απάντηση. Ο Αστέρας απείλησε μετά από αρκετή ώρα, στο 69’, με τον Μάντζη, για να δημιουργήσει έπειτα προϋποθέσεις για γκολ ο σύλλογος της Μαγνησίας με τον Αχμέτ στο 80’, χωρίς όμως να σκοράρει.

MVP

Ο Μπαρτόλο, καθώς παρά το γεγονός ότι δεν σκόραρε, είχε την ασίστ στο δεύτερο γκολ και αποτέλεσε την «καρδιά» στην επιθετική λειτουργία των Αρκάδων.

Η φάση του αγώνα

Το γκολ του Μιριτέλο που έλυσε το «γόρδιο δεσμό» για τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος Σ., Λούνα, Σιέλης (59' Τάχατος), Ασλανίδης (46' Γκλάβτσιτς), Άλχο, Τσοκάνης, Τρουιγιέ, Μπερτόγλιο (46' Κόμπα), Ντέλετιτς (46' Μαχαίρας), Κορνέτ (76' Ενγκίν), Γκαρσία

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος Ν., Άλβαρες, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Μουνάφο (97' Ντιαρά), Γκρόζντανιτς (86' Ζουγλής), Ρεγκίς, Σίτο (67' Καλτσάς), Μπαρτόλο (86' Σουρλής), Μιριτέλο (67' Μάντζης)


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0