Football Talk

La Liga, 6η αγωνιστική: «Χορταστικό» το ντέρμπι Ανδαλουσίας – Πρώτη νίκη για Λας Πάλμας

La Liga, 6η αγωνιστική: «Χορταστικό» το ντέρμπι Ανδαλουσίας – Πρώτη νίκη για Λας Πάλμας

Το πρώτο ντέρμπι της Ανδαλουσίας για την τρέχουσα σεζόν έλαβε χώρα, με την Μπέτις και την Κάντιθ να αναμετρώνται στην 6η αγωνιστική της La Liga και το ματς να λήγει 1-1. Οι «λος αμαρίγιος» πέτυχαν την πρώτη τους νίκη (1-0) στο παρά τσακ με την επιστροφή τους στην πρώτη κατηγορία.

Η ομάδα του Πελεγκρίνι θεωρούνταν το φαβορί στην αναμέτρηση της Κυριακής (24/09) κόντρα στην Κάντιθ. Η ομάδα του Σέρχιο, όμως, είναι εκείνη που άνοιξε πρώτη το σκορ.

Ύστερα από 40 λεπτά κυκλοφορίας της μπάλας χωρίς αποτέλεσμα, ο Κρις Ράμος σκόραρε σε άδειο τέρμα με κεφαλιά στο 41’. Παραλίγο να αυξήσει το προβάδισμα η Κάντιθ στο 52’ με το σουτ του Ρομπέρτο Ναβάρο να βρίσκει το δοκάρι και τον τερματοφύλακα απλώς να παρακαλουθεί τη φάση και την τύχη του να δουλεύει.

Τελικά, η Μπέτις βρήκε το γκολ μετά από πολύ προσπάθεια στο 60’ με το εκπληκτικό τελείωμα του Γκίντο Ροντρίγκες, καρφώνοντας τη μπάλα μέσα από το δεξί δοκάρι. Μπορεί να είχε πολύ μεγαλύτερη κατοχή και να δημιούργησε με διαφορά περισσότερες ευκαιρίες, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν, πάλεψαν και κατάφεραν να αποσπάσουν έστω την ισοπαλία.

Ένα σωστό ντέρμπι γεμάτο θέαμα, ποιοτικές φάσεις και αντιδράσεις, το οποίο έληξε 1-1.

Η Λας Πάλμας κατλάφερε να σημειώσει την πρώτη της νίκη κόντρα στη Γρανάδα λίγο πριν λήξει το ματς. Στο 92’ ο Κίριαν έστειλε με έναν μαγικό σουτ την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι και το παιχνίδι έληξε 1-0. Μετά από πέντε χρόνια, «σκαρφάλωσαν» από την δεύτερη κατηγορία στην πρώτη και έδειξαν σε όλους πως άξιζαν αυτή την άνοδο.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Χετάφε 4-3

Ράγιο Βαγεκάνο – Βιγιαρεάλ 1-1

Λας Πάλμας – Γρανάδα 1-0

Μπέτις – Κάντιθ 1-1

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0