Football Talk

Μπολόνια - Νάπολι 0-0: Πρωταθλητές σε ελεύθερη... πτώση! (video)

Μπολόνια - Νάπολι 0-0: Πρωταθλητές σε ελεύθερη... πτώση! (video)
Το κακό «τρίτωσε» για τη Νάπολι, που άφησε βαθμούς και στην έδρα της Μπολόνια (24/09, 0-0)! Χαμένο πέναλτι από τον Όσιμεν στο 72'!
Είχε την κατοχή της μπάλας, σχεδόν τον απόλυτο έλεγχο του ματς, δοκάρι, χαμένο πέναλτι, αλλά όχι γκολ! Η Νάπολι έμεινε στο 0-0 (24/09) απέναντι στην Μπολόνια και δεν κατάφερε να πανηγυρίσει «τρίποντο» στη Serie A, για τρίτο σερί ματς!

Τα «καμπανάκια» έχουν αρχίσει να ηχούν από την 5η αγωνιστική της Serie A στη σεζόν 2023/24 για τους Ναπολιτάνους, που δεν θυμίζουν σε τίποτα την υπερηχητική ομάδα της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Οι δύο μεγάλες ευκαιρίες του ματς είχαν ως πρωταγωνιστή τον Βίκτορ Όσιμεν, που αποχώρησε έξαλλος από το ματς στο 86', φωνάζοντας στον προπονητή του, Ρούντι Γκαρσία!

Απείλησε μόλις στο 6ο λεπτό, αλλά είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι, ενώ στο 72', αστόχησε από τα «έντεκα βήματα», σε ένα πέναλτι που κόστισε, εν ολίγοις, δύο βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπολόνια (Τιάγκο Μότα): Σκορούπσκι, Πορς (10' Ντε Σιλβέστρι), Μπεουκέμα, Λουκούμι (65' Καλαφιόρι), Κρίστιανσεν, Φρόιλερ (82' Ελ Αζουζί), Αέμπισερ, Εντόγιε (65' Σαλεμάκερς), Φέργκιουσον, Κάρλσον (82' Ορσολίνι), Ζίρκζι.

Νάπολι (Ρούντι Γκαρσία): Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Όστιγκαρντ, Νάταν, Ολιβέρα (46' Ρούι), Ανγκισά, Λομπότκα (86' Καγιούστε), Ζιελίνσκι, Ρασπαντόρι (67' Πολιτάνο), Κβαρατσχέλια (76' Ελμάς), Όσιμεν (86' Σιμεόνε).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0