Football Talk

Οκτώ σκόρερ, 8-0 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ματς – ρεκόρ για τη Νιούκαστλ στην Premier League!

Οκτώ σκόρερ, 8-0 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ματς – ρεκόρ για τη Νιούκαστλ στην Premier League!

Την καλύτερη εμφάνιση της ιστορίας της, αναλογικά με το τελικό 8-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, πραγματοποίησε η Νιούκαστλ, η οποία «διέλυσε» την αντίπαλό της και κατέρριψε κάθε ρεκόρ στην ιστορία της. Επτά διαφορετικοί σκόρερ, «επίσημο» το χειρότερο ξεκίνημα της γηπεδούχου στον 21ο αιώνα!

Τι μπορεί να σχολιάσει κανείς για τη Νιούκαστλ και την αναμέτρησή της με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, σε ένα ματς που έχει ολοκληρωθεί με 8-0 και φυσικά δεν επιδέχεται καμία κριτική, ως προς την εξέλιξή του;

Οι «καρακάξες» πραγματοποίησαν απίθανη εμφάνιση και για πρώτη φορά στην ιστορία τους, σημείωσαν 6+ γκολ εκτός έδρας σε επίπεδο Premier League, «ισοφαρίζοντας» παράλληλα και τη μεγαλύτερη σε εύρος νίκη της ιστορίας τους, το 8-0 επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, τη σεζόν 1999-00.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό της υπόθεσης μάλιστα, είναι πως η ομάδα του Έντι Χάου είχε οκτώ διαφορετικούς σκόρερ. Ο Λόνγκσταφ άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό, ο Μπερν έκανε το 2-0 10 λεπτά μετά και ο Μπότμαν έγινε ο δεύτερος σκόρερ που βρήκε δίχτυα, μετά από ένα τετράλεπτο.

Από εκεί και πέρα, οι «καρακάξες» δεν κοίταξαν ποτέ πίσω, με τον Γουίλσον, τον Γκόρντον και τον Αλμιρόν να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 6-0, στο 68ο λεπτό.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν Γκιμαράες και Ίσακ, με τον τελευταίο να σηματοδοτεί το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στον 21ο αιώνα, γυρνώντας την σε εποχές… 1975-76!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0