Football Talk

Μάντζιος: «Πήραμε ψυχολογία, αλλά χρειαζόμαστε βελτίωση και διάρκεια»

Μάντζιος: «Πήραμε ψυχολογία, αλλά χρειαζόμαστε βελτίωση και διάρκεια»
Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, ήταν ικανοποιημένος από την επιβλητική νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό (24/09, 3-0), αλλά τόνισε πως ακόμα χρειάζονται συγκεκριμένα στοιχεία στο παιχνίδι των «κιτρίνων».
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στην κάμερα της NOVA, μετά το πέρας της αναμέτρησης του Άρη με τον Παναιτωλικό (24/09, 3-0), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League:

Για το μηδέν στην άμυνα:

«Το έχω ξαναπεί ότι, όταν έχεις στόχους και θέλεις να πας ψηλά θα πρέπει να έχει καλή αμυντική λειτουργία και δεν αναφέρομαι μόνο στους αμυντικούς αλλά συνολικά στην ομάδα. Είναι ένα στοιχείο που θέλουμε και μέχρι στιγμής δεν είμαστε στον βαθμό που θέλουμε. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα δουλέψουμε».

Για το αν ο Μορόν είναι ο καλύτερος σέντερ που διαχειρίστηκε στον Άρη:

«Νομίζω ότι είναι εξαιρετικός παίκτης, αρκετά ποιοτικός, σκόρερ, ο οποίος μπορεί να παίξει καλά τόσο με την μπάλα όσο και χωρίς αυτή. Μακάρι να τον έχουμε καλά».

Για τους Σουλεϊμάνοφ και Σαμόρα:

«Ο Σουλεϊμάνοφ είναι καλός παίκτης και μπήκε σ’ ένα παιχνίδι διαφορετικό από αυτό στην Τούμπα. Θέλαμε να μας προσφέρει τα στοιχεία του με την μπάλα και την κινητικότητα. Προφανώς λείπει η διάρκεια όμως το ίδιο ισχύει για όλη την ομάδα. Ο Ζαμόρα μπορεί να δώσει περισσότερα πράγματα. Αποφασίσαμε να τον βγάλουμε από τα άκρα για να δώσουμε τη διείσδυση στον Μενέντες. Πρέπει να βελτιώσει τακτικά το παιχνίδι του. Για μένα το σπουδαιότερο είναι ότι έχει στοιχεία και κυρίως τη θέληση να δουλέψει».

Για τη σύγκριση Πάλμα και Σαμόρα:

«Με τον Πάλμα δεν δούλεψα ούτε έναν μήνα στις προπονήσεις κι όταν το παιδί ήταν διαθέσιμο είχε μπει στον αγώνα με τον ΠΑΣ. Άλλα χαρακτηριστικά έχει ο Πάλμα και άλλα ο Ζαμόρα. Θεωρώ ότι το καλό στοιχείο του Πάλμα είναι στην εκτέλεση ενώ ο Ζαμόρα έχει άλλους τομείς στους οποίους είναι καλύτερος».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0