Football Talk

Άρης - Παναιτωλικός 3-0: Άλλη ομάδα με Μάντζιο, άλλη επίθεση με Μορόν! (video)

Άρης - Παναιτωλικός 3-0: Άλλη ομάδα με Μάντζιο, άλλη επίθεση με Μορόν! (video)
«Τρίποντο» με... τριάρα για τον Άρη, που επικράτησε του Παναιτωλικού (24/09, 3-0) στο Κλεάνθης Βικελίδης, χάρις το σόου του Μορόν! Ο Χριστοδουλόπουλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Ο Άκης Μάντζιος έχει βάλει σε άλλες... ράγες τον Άρη! Οι «κίτρινοι» κέρδισαν άνετα και επιβλητικά τον Παναιτωλικό στην έδρα τους, με σκορ 3-0 (24/09), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Κατά αυτόν τον τρόπο, παρέμειναν αήττητοι για τρίτο σερί ματς, με τον Μορόν να σκοράρει δύο φορές (22', 55'), προτού βάλει το... κερασάκι ο Χριστοδουλόπουλος (85').

Χωρίς νίκη τα «καναρίνια» στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από τέσσερα ματς. Ντεμπούτο για τον Μαυρία, με τη φανέλα του Παναιτωλικού.


1ο ημίχρονο

Οι μεγάλες ευκαιρίες έλειψαν από το πρώτο μέρος.

Ο Άρης απείλησε πρώτος στο 19ο λεπτό, αλλά ο Καπίνο είπε «όχι» στο δυνατό σουτ του Σαμόρα. Δεν είχε «απάντηση», όμως, και στην προσπάθεια του Μορόν, τρία λεπτά αργότερα (22').

Ο Ισπανός φορ έκανε ένα συρτό σουτ και με πολύ όμορφο τρόπο, «έγραψε» το 1-0.

2ο ημίχρονο

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί στο δεύτερο μέρος. Ο Κουέστα, ωστόσο, δήλωσε «παρών», ίσως στη μοναδική φάση που χρειάστηκε, μπλοκάροντας το σουτ του Καρέλη στο 50'.

Ο Άρης έψαξε ένα ακόμα γκολ, για να «κλειδώσει» το ματς, κι έφτασε κοντά σε αυτό στο 54ο λεπτό.

Ο Μορόν νίκησε τον Καπίνο, αλλά ο Μαυρίας απομάκρυνε την μπάλα, πριν περάσει τη γραμμή!

Δύο λεπτά αργότερα (56'), όμως, ο Μορόν βρήκε τον τρόπο και με όμορφο «τσίμπημα» της μπάλας, αξιοποίησε την ωραία ενέργεια του Μενέντες, για να κάνει το 2-0.

Το τελικό σκορ της αναμέτρησης διαμορφώθηκε στο 85', με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο Φαμπιάνο πήρε την κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός με... ριμπάουντ, «έγραψε» το 3-0.


Ο MVP

Δεν χωρά δεύτερη σκέψη: ο Λορέν Μορόν! Σκόραρε δύο φορές και ήταν μία μόνιμη απειλή για την αντίπαλη άμυνα.

Η φάση του αγώνα

Το δεύτερο γκολ του Μορόν. Ο Άρης κυριαρχούσε, αλλά μόλις κατάφερε να πάρει και σκορ «ασφαλείας», έφυγε από πάνω του όποιο άγχος υπήρχε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε (77' Ζουλς), Νταρίντα (87' Παναγίδης), Μενέντες (76' Χριστοδουλόπουλος), Σουλεϊμάνοφ (63' Κάρλσον), Σαμόρα, Μορόν (63' Πάρδο).

Παναιτωλικός (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Μαυρίας, Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε, Τορεχόν, Πέρεθ, Μπαλντασάρα (60' Ξενιτίδης), Σενγκέλια (60' Ντίας), Χουάνπι (83' Μπουζούκης), Καρέλης (85' Ζοάο Πέδρο), Φ. Ντουάρτε (83' Λιάβας).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0