Football Talk

Ολυμπιακός - Κηφισιά 4-0: Οι… «μηχανές» του Μαρτίνεθ λειτουργούν και οι Πειραιώτες παραμένουν αήττητοι (video)

Ολυμπιακός - Κηφισιά 4-0: Οι… «μηχανές» του Μαρτίνεθ λειτουργούν και οι Πειραιώτες παραμένουν αήττητοι (video)

Οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ επικράτησαν επί της Κηφισιάς με 4-0 (24/9) και παραμένουν αήττητοι έως τώρα στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν την έκτη φετινή εντός έδρας νίκη τους, με τον Ντάνιελ Ποντένσε να πραγματοποιεί το καλύτερο δυνατό come back στο «Λιμάνι».


1ο ημίχρονο

Ο Ελ Κααμπί ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους ευστοχώντας από τα 11 μέτρα για το 1-0 (21’). Μία ενέργεια του Νίκου Πέιου ήταν αρκετή ώστε να καταλογίσει ο διαιτητής στην ομάδα των Βορείων προαστίων την «εσχάτη των ποινών».

Ο Μαροκινός ευστόχησε σημειώνοντας το 9ο γκολ του σε μόλις έξι παιχνίδια.

Ο Ποντένσε, πριν την συμπλήρωση πέντε λεπτών από το πέναλτι (25’) σκόραρε με κεφαλιά για το 2-0 κάνοντας την επιστροφή του στο «Γ. Καραϊσκάκης» ακόμα πιο πανηγυρική.

Η ομάδα της Κηφισιάς παρά το ότι είχε βρεθεί από σχετικά νωρίς πίσω στο σκορ, δεν είχε σταματήσει να πιέζει τους «ερυθρόλευκους» και στο 42ο λεπτό είχε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Μπαρμπόσα να αστοχεί.     

2ο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι ανώτερος και στο δεύτερο 45λεπτο και δεν άργησαν να τριπλασιάσουν τα γκολ τους. Στο 62’ η ομάδα της Κηφισιάς παραχώρησε ακόμα ένα πέναλτι στους γηπεδούχους όταν ο Παπασάββας ανέτρεψε εντός της περιοχής τον Γιόβετιτς.

Ο 33χρονος φορ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0 για τους «ερυθρόλευκους».

Οι ευκαιρίες των Πειραιωτών δεν είχαν σταματήσει. Στο 78ο λεπτό, ο Σκάρπα παραλίγο να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ αλλά το σουτ του πέρασε για λίγο εκτός της εστίας του Κρίστινσον.  

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (90+5’) ο Βιθέντε Ιμπόρα διεύρυνε ακόμα περισσότερο τη διαφορά των δυο ομάδων στο σκορ, βρίσκοντας δίχτυα για το τελικό 4-0.   


Ο
MVP της αναμέτρησης:

Ο Ελ Κααμπί έχει έρθει για να μείνει στο «Λιμάνι». Μέσα σε μόλις έξι εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει σκοράρει εννέα φορές δείχνοντας πως ήδη έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κομβικότερους παίκτες που έχει στη «φαρέτρα» του ο Μαρτίνεθ.


Η στιγμή του αγώνα:

Το γκολ του Ντάνιελ Ποντένσε 3,5 χρόνια μετά την αποχώρησή του από την ομάδα. Ο Πορτογάλος εκτός του ότι βρήκε δίχτυα για το 2-0, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι αφήνοντας τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις στο come back του.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
  

Ολυμπιακός(Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Κίνι, Πασχαλάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ορτέγκα, Αλεξανδρόπουλος, Καμαρά, Σκάρπα, Ποντένσε, Σολμπάκεν, Ελ Καμπί.

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας, Λούμορ, Βαφέας, Κάπα, Παπασάββας, Πέιος, Παλίμπο, Ματέους, Τετέι, Αντερέγκεν

Βασιλική Μπαρτζιώτη
www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0