Football Talk

Η άφαντη Έμπολι έδωσε τον... ορισμό του «πώς να μην ξεκινάς μια σεζόν»! (video)

Η άφαντη Έμπολι έδωσε τον... ορισμό του «πώς να μην ξεκινάς μια σεζόν»! (video)
Πέντε αγωνιστικές στο απόλυτο μηδέν και το φετινό της ξεκίνημα της Έμπολι θα μείνει χαραγμένο στην ιστορία της Serie A, για όλους τους λάθος λόγους!
Το 7-0 από την Ρόμα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Serie A, έμοιαζε ως το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί στην Έμπολι, στην αρχή της φετινής σεζόν. Τελικά, όμως, δεν ήταν!

Παρά την απόλυση του προπονητή της, και την επιστροφή του γνώριμου, Αουρέλιο Αντρεατζόλι, στον πάγκο της, τα δεδομένα δεν άλλαξαν.

Η ήττα από την Ίντερ (24/09, 1-0), περίπου είκοσι ημέρες μετά από το ντροπιαστικό βράδυ στο Ολίμπικο (03/09), ήταν η πέμπτη συνεχόμενη σε ισάριθμες αγωνιστικές, στο ιταλικό πρωτάθλημα της σεζόν 2023/24. Χωρίς, μάλιστα, να έρθει για ακόμα ένα 90λεπτο, έστω ένα υπέρ της γκολ.

Ο απολογισμός του 0-13 σε γκολ υπέρ και κατά, αντίστοιχα, αλλά και οι μηδέν βαθμοί, δεν συναντώνται κάθε μέρα. Το ακριβώς αντίθετο!



Από τη σεζόν 1929/30, όταν και το εν λόγω πρωτάθλημα απέκτησε τη μορφή -σχεδόν- όπως τη γνωρίζουμε σήμερα, δεν έχει υπάρξει καμία άλλη ομάδα, που να μην έχει βαθμό, αλλά και γκολ υπέρ της, μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές!

Άθελά της, λοιπόν, «έγραψε» ιστορία. Ένα νέο, αρνητικό κεφάλαιο, το οποίο θα πρέπει να αφήσει γρήγορα πίσω της, αν θέλει να φέρει εις πέρας τον στόχο της παραμονής σχετικά εύκολα, όπως πέρυσι.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0