Football Talk

Άγιαξ - Φέγενορντ 0-3: Καπνογόνα, μπουκάλια μπύρας και τελικά... οριστική αναβολή στον αγώνα! (video)

Άγιαξ - Φέγενορντ 0-3: Καπνογόνα, μπουκάλια μπύρας και τελικά... οριστική αναβολή στον αγώνα! (video)

Μετά από ένα πολύ επεισοδιακό πρώτο ημίχρονο με τον Άγιαξ να χάνει με 0-3 από τη Φέγενορντ (24/9), οι οπαδοί των γηπεδούχων πήραν την κατάσταση… στα χέρια τους, πετώντας μπύρες και καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο. Το ματς όπως ήταν αναμενόμενο διεκόπη οριστικά.

Ο Χιμένεθ δεν έχασε χρόνο και στο 9ο λεπτό έδωσε εύκολα το προβάδισμα στην ομάδα του Ρότερνταμ, ύστερα από ασίστ του Τίμπερ για το 0-1.

Στο 17΄ υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι από τους παίκτες του Άγιαξ, ωστόσο ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο ματς και μόλις ένα λεπτό μετά, οι φιλοξενούμενοι διεύρυναν και το προβάδισμά τους.

Ο Χιμένεθ διπλασίασε τα γκολ του εκμεταλλευόμενος ένα λάθος των αμυντικών του Αίαντα, κάνοντας το 0-2.

 

Στο 37’ έχοντας πάλι ως δημιουργό τον Μεξικανό φορ, ο Παϊσάο έκανε το 3-0 για τη Φέγενορντ με εύστοχο σουτ στη δεξιά πλευρά της εστίας.

Το ματς διεκόπη λόγω επεισοδίων από τους οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίοι έχαναν με διαφορά τριών γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης.

Ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή του ματς με την ομάδα του Άγιαξ να δείχνει για ακόμα μία φορά πως βρίσκεται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η θέση του Μορίς Στέιν είναι η δυσκολότερη όλων.

Βασιλική Μπαρτζιώτη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0