Football Talk

Μόνος σου στα… 22 και όλοι όσοι πέρασαν: Το απίθανο ρεκόρ συμμετοχών του Σάκα στην Άρσεναλ!

Μόνος σου στα… 22 και όλοι όσοι πέρασαν: Το απίθανο ρεκόρ συμμετοχών του Σάκα στην Άρσεναλ!

Απίστευτο, εντυπωσιακό, άξιο θαυμασμού. Μόνο έτσι μπορεί να περιγράψει κανείς το εκπληκτικό επίτευγμα του Μπουκάγιο Σάκα, ο οποίος αγωνίζεται για 86η συνεχόμενη φορά με τη φανέλα της Άρσεναλ σε επίπεδο Premier League, όντας ο μοναδικός παίκτης σε ολόκληρη την ιστορία της που κάνει κάτι τέτοιο!

Είναι πραγματικά απίθανο αυτό που έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει μόλις στα 22 του χρόνια ο Μπουκάγιο Σάκα, ο οποίος από τη στιγμή που επιλέχθηκε από τον Μικέλ Αρτέτα στην ενδεκάδα της αναμέτρησης με την Τότεναμ, αυτομάτως «έγραψε» ιστορία.

Για ποιον λόγο; Διότι πρόκειται για την 86η του συνεχόμενη εμφάνιση με την φανέλα των «κανονιέρηδων» σε επίπεδο Premier League, πράγμα που δεν έχει κάνει πράξη ποτέ κανείς, στα χρονικά του συλλόγου.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης φυσικά έγκειται και στο γεγονός πως ο νεαρός Άγγλος έχει περάσει ως αλλαγή στα 86 αυτά ματς, μόλις σε τρεις περιπτώσεις! Μπορεί λοιπόν ο Σάκα, ο οποίος ξεπέρασε και με τη «βούλα» τον Πολ Μέρσον, να συνδυάσει το απίθανο αυτό του επίτευγμα και με νίκη, στο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου; Οψόμεθα!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0