Football Talk

Μπουκάγιο Σάκα: «Το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου δεν μπορείς να το συγκρίνεις με τίποτα»

Μπουκάγιο Σάκα: «Το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου δεν μπορείς να το συγκρίνεις με τίποτα»

Άρσεναλ και Τότεναμ είναι έτοιμες να δώσουν μία μεγάλη «μάχη» σε ένα από τα κλασσικά ντέρμπι στην Αγγλία, με τον Μπουκάγιο Σάκα να δηλώνει έτοιμος.

Το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου είναι μόλις λίγες ώρες μακριά και ο Σάκα δεν βλέπει την ώρα να νιώσει τον «παλμό» του γηπέδου.

Άρσεναλ και Τότεναμ θα αναμετρηθούν για την 6η αγωνιστική της Premier League και ο νεαρός άσος των «κανονιέρηδων» ελπίζει στους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπουκάγιο Σάκα:

«Κάποιες φορές είναι σημαντικό να εκτιμάς το που βρίσκεσαι και να απολαμβάνεις τη στιγμή. Αυτό ακριβώς θέλω να κάνω, γιατί πρόκειται για το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, το οποίο είναι τόσο ξεχωριστό και μοναδικό και δεν μπορείς να το συγκρίνεις με κάτι άλλο. Την ατμόσφαιρα αυτή δεν την βλέπεις από βδομάδα σε βδομάδα και ελπίζω να μας δώσει αυτή την έξτρα ώθηση που χρειαζόμαστε την Κυριακή. Είμαι πάντα πολύ αισιόδοξος ότι ο κόσμος στο Έμιρεϊτς θα μας βοηθήσει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και ευελπιστώ να γίνει το ίδιο και με την Τότεναμ. Η αγάπη που μας δείχνουν οι οπαδοί είναι πολύ σημαντική και θέλω και εγώ να την ανταποδίδω. Οι οπαδοί ξέρουν πόσο αγαπώ την Άρσεναλ και ανυπομονώ για την Κυριακή».



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0