Football Talk

Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Η «ζωγραφιά» του Μπρούνο Φερνάντες έβαλε φρένο στον... κατήφορο! (video)

Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Η «ζωγραφιά» του Μπρούνο Φερνάντες έβαλε φρένο στον... κατήφορο! (video)
Επιτέλους «ανάσα» για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Το υπέροχο βολέ του αρχηγού της, Μπρούνο Φερνάντες, «σφράγισε» τη νίκη της κόντρα στην Μπέρνλι (23/09, 1-0)! Την πρώτη, μετά από τρεις σερί ήττες!
Χώρος για νέα βαθμολογική απώλεια, πόσω μάλλον ήττα, δεν υπήρχε! Και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε τον τρόπο να «αποδράσει», από το γήπεδο της Μπέρνλι!

Οι «κόκινοι διάβολοι» επικράτησαν με σκορ 1-0 (23/09) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Premier League, χάρις το φοβερό γκολ του Μπρούνο Φερνάντες στο 45'!

Έστω και χωρίς να εντυπωσιάσουν, «σήκωσαν» κεφάλι μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες -ανεξαρτήτως διοργάνωσης- και δεδομένα, πήραν μία μεγάλη «ανάσα», βαθμολογική και ψυχολογική, εν όψει της συνέχειας, εντός κι εκτός συνόρων.

Ντεμπούτο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Σόφιαν Άμραμπατ στο 89'.

Το ματς είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημά του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απείλησε πρώτη, μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Τράφορντ, ωστόσο, είπε «όχι» στον Μπρούνο Φερνάντες.

Η «απάντηση» της Μπέρνλι στις ευκαιρίες ήρθε στο 10', με τον Ονάνα, να απομακρύνει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Αμντουνί. Ο ίδιος παίκτης, μάλιστα, «άγγιξε» το γκολ και στο 17', αλλά το σουτ του «σταμάτησε» στο δοκάρι.

Παρά την πίεση που δεχόντουσαν οι «κόκκινοι διάβολοι», κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο 25'. Ο Έβανς εκμεταλλεύθηκε την άστοχη έξοδο του γκολκίπερ της Μπέρνλι και σκόραρε με κεφαλιά.

Το γκολ του, όμως, ακυρώθηκε ως οφσάιντ, μετά από εξέταση της φάσης στο VAR, για συμμετοχή του εκτεθειμένου Χόιλουντ στη φάση.

Εν τέλει, το πολυπόθητο 1-0 ήρθε από τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 45' και ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακό!

Ο Έβανς, με το «κακό» του πόδι, το αριστερό, βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Μπρούνο Φερνάντες, που με... μονοκόμματο βολέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Από εκείνο το χρονικό σημείο, ο ρυθμός της αναμέτρησης «έπεσε». Μοναδική εξαίρεση, η φάση του 75ου λεπτού.

Ο Ονάνα, όμως, αντέδρασε γρήγορα και σωστά, πέφτοντας στα πόδια του Λάρσεν, για να διατηρηθεί το 1-0 υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έως το τελευταίο σφύριγμα του ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπέρνλι (Βινσέντ Κομπανί): Τράφορντ, Ρόμπερτς, Αλ Νταχίλ, Μπεγιέρ, Τέιλορ, Κούλεν, Μπράουνχιλ (86' Εντιλάσιο), Γκούντμουνσον (20' Τρεσόρ), Κολοεόσο (73' Μπρούουν Λάρσεν), Ράμσεϊ (73' Μπέργκε), Αμντουνί (73' Ροντρίγκεζ).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ονάνα, Νταλότ, Λίντελοφ, Έβανς (89' Άμραμπατ), Ρεγκιλόν (79' Βαράν), Χάνιμπαλ, Καζεμίρο, ΜακΤόμινεϊ, Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ, Χόιλουντ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0