Football Talk

Πανσερραϊκός - Λαμία 2-0: Αυτήν τη φορά, τίποτα δεν μπορούσε να τον σταματήσει! (video)

Πανσερραϊκός - Λαμία 2-0: Αυτήν τη φορά, τίποτα δεν μπορούσε να τον σταματήσει! (video)
Η πρώτη νίκη του Πανσερραϊκού στη φετινή Stoiximan Super League, είναι γεγονός και ήρθε στο... σπίτι του! Χάρις τα γκολ των Άλεξιτς (66') και Στάικου (70') «έκαμψε» την αντίσταση της Λαμίας (23/09, 2-0), καταφέρνοντας μετά από τρία σερί ματς, να κρατήσει το προβάδισμά του έως το τελευταίο σφύριγμα!
Αυτήν τη φορά, «έσπασε» το ρόδι! Τίποτα δεν κατάφερε να στερήσει από τον Πανσερραϊκό, την πρώτη του νίκη στη Stoiximan Super League, της σεζόν 2023/24, η οποία συνδυάστηκε, μάλιστα, με την επιστροφή του στο «σπίτι» του, τις Σέρρες!

Μετά από τρεις αναμετρήσεις που προηγήθηκαν, αλλά ισοφαρίστηκαν, τα «λιοντάρια» επικράτησαν της Λαμίας (23/09, 2-0) και παράλληλα, παρέμειναν αήττητα για τέταρτο σερί ματς πρωταθλήματος.

Το «τρίποντο» κλειδώθηκε μέσα σε τέσσερα λεπτά, με τον Άλεξιτς να «ανοίγει» το σκορ στο 66' και τον Στάικο να βρίσκει δίχτυα στο 70'.

1ο ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο ματς, με τον Δεληγιαννίδη να έχει τεράστια ευκαιρία να σκοράρει στο 4ο λεπτό. Το τελείωμά του, όμως, ήταν πολύ κακό.

Ο ίδιος παίκτης προσπάθησε ξανά να βρει δίχτυα, αλλά στο 16ο λεπτό, ο Κοσέλεφ απομάκρυνε το σουτ του.

Η «απάντηση» της Λαμίας ήρθε στο 25'. Αρχικά ο Μαρτίνες κι έπειτα ο Καρλίτος, αποπειράθηκαν να κάνουν το 1-0, αλλά ο Χόβεν απέκρουσε εντυπωσιακά.

2ο ημίχρονο

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Ο Πανσερραϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε ξανά πρώτος. Ο Κοσέλεφ, ωστόσο, ήταν σε ετοιμότητα για να πει «όχι» στον Άλεξιτς και την κεφαλιά που επιχείρησε.

Εν τέλει, το πρώτο γκολ ήρθε στο 66'. Ο γκολκίπερ της Λαμίας αντέδρασε σωστά στο σουτ του Μπέργκστρεμ, αλλά δεν είχε απάντηση στο... ριμπάουντ του Άλεξιτς.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (70'), ο Στάικος «κλείδωσε» τη νίκη για τον Πανσερραϊκό, με εξαιρετικό μακρινό σουτ. Το 2-0 ήταν γεγονός και έως το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, το σκορ δεν άλλαξε.

Ο MVP

Ο Άλεξιτς, που για ακόμα ένα ματς, έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, καθ' όλη τη διάρκεια του ματς.

Η φάση του αγώνα

Το δεύτερο γκολ του Πανσερραϊκού, που έδιωξε το όποιο άγχος υπήρξε, για μία νέα απώλεια βαθμών, όσο το σκορ ήταν «εύθραυστο».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ουεντραόγκο, Στάικος, Μούργος, Τομάς, Άλεξιτς.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παούλαβετς, Στάνκο, Νούνιες, Σλίβκα, Μαρτίνεθ, Καρλίτος, Τσιλούλης.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0