Football Talk

Σασουόλο - Γιουβέντους 4-2: Εκτός τόπου και χρόνου, «πούλησε» φθηνά το αήττητό της! (video)

Σασουόλο - Γιουβέντους 4-2: Εκτός τόπου και χρόνου, «πούλησε» φθηνά το αήττητό της! (video)
Ο «κακός δαίμονας» της Γιουβέντους, ξαναχτύπησε! Η Σασουόλο είχε μόλις τρεις βαθμούς στη σεζόν, αλλά την... προσγείωσε απότομα (23/09, 4-2), χάρη -και- στην απίστευτη «γκάφα» του Σέζνι, στο πρώτο γκολ, αλλά και στο κωμικό αυτογκόλ του Γκάτι στο φινάλε.
Επί τέσσερις αγωνιστικές στη φετινή Serie A, η Γιουβέντους έδειχνε έτοιμη να διεκδικήσει το φετινό Σκουντέτο, έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Προφανώς, ακόμη βρίσκεται μες το «παιχνίδι», αλλά η εικόνα που παρουσίασε στην έδρα της Σασουόλο, θα πρέπει να αλλάξει πάρα πολύ γρήγορα!

Η «Γηραιά Κυρία» ηττήθηκε με σκορ 4-2 (23/09), από μία ομάδα που είχε μόλις τρεις βαθμούς, πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

«Πλήρωσε» τα πολύ φθηνά της λάθη και κάπως έτσι, έφυγε με... σκυμμένο το κεφάλι, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, από την έδρα της Σασουόλο.

Τραγικά λάθη από Σέζνι και Γκάτι, για το πρώτο και τέταρτο γκολ εις βάρος της Γιουβέντους, αντίστοιχα.

Ο λάθος υπολογισμός του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, έδωσε την ευκαιρία στον Λαουριέντε να «ανοίξει» το σκορ στο 12'. Η Γιουβέντους ισοφάρισε με το αυτογκόλ του Βίνα στο 21', αλλά ο Μπεράρντι, έβαλε ξανά σε θέση «οδηγού» τη Σασουόλο.


Οι «μπιανκονέρι» αντέδρασαν ξανά, με τον Κιέζα να φέρνει το ματς στα ίσα στο 78'. Στα εναπομείναντα λεπτά, όμως, έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο.

Αρχικά, ο Πιναμόντι με «ριμπάουντ» έκανε το 3-2 στο 82', πριν ο Γκάτι, με το αυτογκόλ της χρονιάς, «τελειώσει» το ματς, διαμορφώνοντας το 4-2 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Σασουόλο (Αλέσιο Ντιονίσι): Κράνιο, Βίνα (90+1' Φεράρι), Τρεσόλντι (46' Βίτι), Έρλιτς, Τόλιαν, Ματέους Ενρίκε, Μπολόκα, Λαουριέντε (85' Πέντερσεν), Μπεράρντι, Μπαϊράμι (85' Ντεφρέλ), Πιναμόντι (85' Καστιγέχο).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, ΜακΚένι (60' Γουεϊά), Μιρέτι (46' Φατζιόλι), Λοκατέλι (83' Μίλικ), Ραμπιό, Κόστιτς (46' Ίλινγκ Τζούνιορ), Κιέζα, Βλάχοβιτς (76' Κιν).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0