Football Talk

Bundesliga: Επτάρα της Μπάγερν με ηγέτη Κέιν, Ρόις και Βέρνερ «σωτήρες» για Ντόρτμουντ και Λειψία (video)

Bundesliga: Επτάρα της Μπάγερν με ηγέτη Κέιν, Ρόις και Βέρνερ «σωτήρες» για Ντόρτμουντ και Λειψία (video)
Ένα Σάββατο στην Bundesliga με λίγα γκολ στα περισσότερα παιχνίδια, με την Μπάγερν όμως να ρίχνει εφτά γκολ στην Μπόχουμ και να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση.

Μπάγερν - Μπόχουμ 

Σε μία πολύ άνετη νίκη μπόρεσε να φτάσει η Μπάγερν Μονάχου επί της Μπόχουμ με 7-0. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάρι Κέιν, ο οποίος είχε τρία γκολ και δύο ασίστ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν «γιορτή» των γκολ, με τους Βαυαρούς να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 4-0.

Ο Τσούπο Μότινγκ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 4'. Ο Χάρι Κέιν με το πέμπτο του γκολ σε πέντε ματς πρωταθλήματος, διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. 

Ο Ματίας Ντε Λιχτ, στο 29' μετά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 3-0, ενώ ο Σανέ εννιά λεπτά αργότερα είχε διαμορφώσει το 4-0.

Τα πράγματα στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν και πολύ. Η Μπάγερν συνέχιζε να κάνει το παιχνίδι της και να βάζει γκολ. Στο 54' ο Κέιν από το σημείο του πέναλτι, έκανε δύο τα δικά του τέρματα και πέντε της ομάδας του. Ο Τελ που είχε περάσει αλλαγή, κατάφερε να σκοράρει σε ένα ακόμη ματς και να κάνει το 6-0 στο 81΄.

Το τελικό 7-0, διαμόρφωσε ο Κέιν στο 88', πετυχαίνοντας το πρώτο του χατ τρικ με τη φανέλα των Βαυαρών.

Γκλάντμπαχ - Λειψία 

Οι «ταύροι» έστω και με δυσκολία, μπόρεσαν να φτάσουν στο διπλό με 1-0. Τέταρτη σερί νίκη για τη Λειψία στην Bundesliga, με την ομάδα του Ρόσε να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισόπαλο 0-0, με την Μπορούσια να ήταν αισθητά καλύτερη. Στο δεύτερο μέρος, υπήρχε πάλι μία ισορροπία, ωστόσο ο Βέρνερ, έγινε η «χρυσή» αλλαγή της ομάδας του.

Στο 70' πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και στο 75' έκανε το 0-1. Ένα γκολ που έμελλε να είναι και το μοναδικό της αναμέτρησης, με τη Λειψία να φτάνει τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Άουγκσμπουργκ - Μάινζ

Με ανατροπή και με παίκτη λιγότερο, η Άουγκσμπουργκ κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Η Μάινζ μόλις στο έκτο λεπτό, είχε πάρει το προβάδισμα με τον Αζόργκ. Ωστόσο, με δύο γκολ του Ντεμίροβιτς, ένα στο 15΄και ένα στο 45', οι γηπεδούχοι είχαν πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 2-1.

Στο 62', ο Ένχελς δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα και το... μονότερμα της Μάινζ, η Άουγκσμπουργκ κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος και να πανηγυρίσει το τρίποντο με 2-1.

Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ

Πίεζε διαρκώς η Ντόρτμουντ και τελικά, έστω και με ένα γκολ διαφορά, μπόρεσε να πάρει τη νίκη με. Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και καμία ομάδα δεν είχε κάνει το κάτι παραπάνω για να βάλει γκολ. Ήταν δίκαιο το 0-0 του πρώτου μέρους.

Ωστόσο, με την επανέναρξη του ματς, τα πράγματα είχαν αλλάξει. Η Μπορούσια πίεζε διαρκώς, προκειμένου να βρει ένα γκολ και να πάρει δεύτερη σερί νίκη. Αυτό που έψαχνε το βρήκε στο 68' χάρις τον αρχηγό της, τον Μάρκο Ρόις, ο οποίος μπόρεσε να νικήσει τον Καστίλς μετά από ασίστ του Μπραντ.

 Η Ντόρτμουντ, κατάφερε αυτή τη φορά (σε σχέση με το τελευταίο της εντός έδρας ματς) να διαχειριστεί σωστά στο προβάδισμά της και να πάρει το τρίποντο. 

Ουνιόν Βερολίνου - Χοφενχάιμ

Μετά από ένα κουραστικό ταξίδι στη Μαδρίτη, η Ουνιόν τα βρήκε... σκούρα κόντρα στη Χοφενχάιμ και γνώρισε την ήττα με 2-0 στην έδρα της. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μπει πιο ορεξάτοι στο γήπεδο και έδειχναν ότι θέλανε να βρουν ένα γκολ.

Πράγματι, με πέναλτι του Κράμαριτς στο 22', έκαναν το 0-1. Το δεύτερο γκολ δεν άργησε και πολύ, μιας και στο 38' ο Μπέιερ έκανε το 0-2 μετά από ασίστ του Πρόμελ.

Παρά την τρομερή πίεση της Ουνιόν, το σκορ δεν άλλαξε. Πολλές κλασικές χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα του Βερολίνου, ωστόσο η Χόφενχαϊμ ήταν αυτή που πανηγύρισε το διπλό με 2-0.

Παναγιώτης Ραμαντάνης

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0