Football Talk

Ελλάδα – Πολωνία 1-3: Η εμπειρία νίκησε, αλλά η Εθνική άφησε υποσχέσεις για το μέλλον! (video)

Ελλάδα – Πολωνία 1-3: Η εμπειρία νίκησε, αλλά η Εθνική άφησε υποσχέσεις για το μέλλον! (video)

Μπορεί η Εθνική ομάδα Γυναικών να μην κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την πρώτη της παρουσία σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφού γνώρισε την ήττα από την Πολωνία με 1-3, όμως η εικόνα της σίγουρα ήταν πειστική αφήνοντας ελπίδες για την συνέχεια.

Η Εθνική Ελλάδας Γυναικών υποδέχτηκε την Πολωνία στον πρώτο της αγώνα στη φάση των ομίλων του Nations League στο «Γ. Καμάρας» όπου γνώρισε την ήττα με 1-3 από τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Το BN Sports βρέθηκε στη Ριζούπολη για να σας μεταφέρει εικόνα και ήχο από την αναμέτρηση που αποτελεί την «παρθενική» της συμμετοχή σε τελική φάση Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

 Μπορεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να βίωσε ένα μικρό σοκ από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης όταν η Πολωνή Εύα Παγιόρ βρήκε δίχτυα από αντεπίθεση της ομάδας. Η άμυνα βρισκόταν σε αδράνεια όταν δέχτηκε το γκολ, αλλά ανέβασε γρήγορα ρυθμό με σκοπό την άμεση ισοφάριση.

Αυτή ήρθε γρήγορα στο 23ο λεπτό του αγώνα από φοβερό συρτό σουτ της Ελένης Μάρκου δίνοντας ώθηση την κατάλληλη στιγμή στην Εθνική.

Στο 40’ σε φάση διαρκείας, μετά το δοκάρι και την παρέμβαση της Νάση, η Ναταλία Παντίγια «πλήγωσε» την ομάδα του Αλέξανδρου Κατηκαρίδη σπρώχνοντας τη μπάλα προ κενής εστίας για το 1-2.

Μετά την ανάπαυλα η Εθνική Ελλάδας μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση αποφασισμένη να γυρίσει το σκορ.

Όπως ήταν φυσικό, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατά τη διάρκεια του πρώτου εικοσαλέπτου, χωρίς όμως να μειώνεται η προσπάθεια των Ελληνίδων ποδοσφαιριστριών.

Δυστυχώς, παρά την επιμονή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στο 84ο λεπτό μετά από γέμισμα στην περιοχή, η Τάνια Πάβολεκ ήρθε σαν… τρέιλερ και με δυνατή κεφαλιά κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-3 δίνοντας τέλος στα όνειρα της ελληνικής ομάδας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0